Sund Kost >> Ernæring

Risiko for Utilstrækkeligt Kylling

Skrevet af Janet Renee, MS, RD; Opdateret November 21, 2018

Global sundhed tendenser har flere mennesker vælger kylling over rødt kød. I virkeligheden, kylling er det mest populære kød spist af Amerikanerne. Kylling kan være en del af en sund kost, men det er afgørende at forstå de risici, der er forbundet med utilstrækkeligt kylling.

Alle former for kød, herunder kylling, udgøre en risiko, hvis du undlader at tilberede dem, så de har den rette temperatur hele vejen igennem. Mens alle bør være opmærksomme på de risici, gravide kvinder og børn er særligt udsatte. Fuldt kogt kylling vises hvide, med ingen lyserøde områder.

Tip

Kog kylling til en indre temperatur på 165 grader F.

Betydningen af Madlavning Kylling Korrekt

Kylling kan være forurenet med små organismer kaldes patogener, før det er kogt. Disse patogener, der er følsomme over for varme og ødelægges, når kødet er kogt til bestemte temperaturer. Der er mange typer af patogener, der findes i utilstrækkeligt kylling, som kan gøre dig meget syg.

Når du forberede kylling, den interne temperatur er for at nå over 165 grader Fahrenheit til effektivt at dræbe skadelige mikroorganismer. Hvis kylling ikke nå denne temperatur, kan du risikere, af patogener overlevende, og gør dig og din familie syge.

Salmonella Bakterier

Salmonella er en af de mest almindelige patogener, der findes i utilstrækkeligt kylling. Salmonella-bakterier trives inde i maver af de fleste dyr på en gård, men er især udbredt i kylling. Salmonella fra utilstrækkeligt kylling kan inficere dit tarmsystem. Dette kan føre til, at salmonella forgiftning, som kan gøre dig meget syg inden for 12 til 72 timer efter indtagelse af forurenet kylling, og kan vare mellem 4 og 7 dage. Symptomerne omfatter kulderystelser, feber, mavekramper og diarré, som kan føre til dehydrering.

Campylobacter-Bakterier

En anden af de mest almindelige patogener, der findes i kylling, der ikke er fuldt kogte er Campylobacter. Svarende til salmonella, dette bakterier trives, når kylling kommer i kontakt med dyrenes afføring. Symptomerne svarer til Salmonella, men nævnes blodig diarré og senest om en uge. Det viser sig fra to dage til en uge efter forbrug, og kan kræve medicinsk behandling.

Campylobacter også lejlighedsvis fører til en langt værre tilstand kendt som Guillain-Barre syndrom, som er en immunsystem sygdom, der kan bytte om dine nerver og forårsager lammelse.

Farlige Krydskontaminering

Et køkken er et travlt sted, uanset om det er derhjemme eller på en restaurant. Over halvdelen af de tilfælde af salmonella forgiftning er knyttet tilbage til en beskidt køkken på en restaurant eller en deli, hvor kød og kylling i særdeleshed, er det ikke bliver håndteret korrekt.

På grund af den blotte mængde af rå kylling og andet kød, der behandles, er der en høj risiko for krydskontaminering i high-volume køkkener. Grænseoverskridende forurening opstår, når en bakterie eller patogen, der er overført fra den ene fødevare til den anden regel, fordi den person, der udarbejder har ikke ordentligt vasket deres hænder og / eller overflader, som de bruger til at forberede kylling.

Hvordan kylling er gemt, er også vigtigt. Når kylling, der er fyldt med rå patogener, der er placeret på en høj hylde i køleskabet, kan det drypper saft ned på andre fødevarer og overflader, kryds-kontaminering af noget i dets nærhed.

Om Forfatteren

Janet Renee er en registreret diætist med fokus på hormonel ubalance. Hun hjælper kunder med spørgsmål som polycystisk ovarie syndrom og insulinresistens skabe balance i deres hormoner, og tabe sig gennem kostændringer. Renee deler sin viden og ekspertise gennem regelmæssige bidrag til sundhed og wellness-publikationer, herunder Form, Kvinders Sundhed og Vegetariske Gange.

ADVERT

Mest populære