Sund Kost >> Kost

Risikoen for at Drikke Hibiscus Te

Skrevet af Roberta Anding; Opdateret 09 December, 2018

Hibiscus te er lavet på Hibiscus sabdariffa -- en subtropisk og aktuelt blomstrende plante. Dens blomster er brugt til medicinske formål, at gøre spiselige produkter og naturlægemidler aroma drikkevarer. Forbrugende hibiscus kan give nogle fordele, såsom at stimulere vægttab, styrke immunsystemet ved at give C-vitamin og antioxidanter, mindsker intensiteten af hedeture og løse skæl og acne problemer. På trods af de fordele, hibiscus te kan have farlige bivirkninger.

Sundhedsrisiko

Før du tilføjer hibiscus te til din kost, skal du konsultere din læge om eventuelle allerede eksisterende sundheds-tilstand, du måtte have. Ifølge Bastyr Center for Natural Health ved University of Pennsylvania, hibiscus te kan åbne og udvide dine blodkar, som kan øge din risiko for hjertesygdomme. Drikke hibiscus te dagligt kan slippe dine systolisk blodtryk. Undgå at drikke hibiscus te, hvis du tager medicin for forhøjet blodtryk og lavt blodtryk, medmindre din læge fortæller dig, er det ok.

Drug Interaktion Risiko

Hibiscus kan interagere med visse lægemidler. Det har anticancer virkning, når det tages med andre anticancer-agenter og en additiv effekt, når de tages med antivirale midler. Det nedsætter malaria effekten af medicin såsom chloroquin og kinin og ændrer nogle af inflammatoriske agenter, som behandles af kroppen, såsom acetaminophen. Hvis du tager anti-inflammatoriske lægemidler, skal du vente mindst to timer med at forbruge hibiscus-te for at undgå bivirkninger.

At holde Risici i Perspektiv

Det er altid en god idé at se ud til potentielle interaktioner og bivirkninger, når du tilføjer et nyt fødevarer til din kost. Og hvis blodtryk kontrol er et problem for dig, eller du tager medicin, der kan interagere med hibiscus-te, bør du ikke drikke det, medmindre din læge fortæller dig, at det er ok. Men de fleste af de undersøgelser om virkningerne af hibiscus te forholde sig til de te-ekstrakt, som er mere koncentreret end blot at drikke te sig selv, og kan forstærke de potentielle risici. Tal med din læge om din kost bekymringer for at få OK på, om du kan medtage hibiscus te i din kost — og hvis hun giver ok, god fornøjelse!

Om Forfatteren

Roberta Anding har været at skrive professionelt siden 2005. Hun har specialiseret sig i at skrive om emner relateret til ernæring, sundhed, parforhold og forældreskab. Hendes arbejde har optrådt på flere online-og offline publikationer, herunder "Readers Digest." Anding har en Master of Science i ernæring fra Louisiana State University.

ADVERT

Mest populære