Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvordan at Slippe af Fishy Smag Fra fiskeolie Kapsler

Skrevet af Chris Daniels; Opdateret December 20, 2018

Når olie og vand-eller vand-baserede løsninger -- mix, de fælde luft og skabe bobler. Du vil opleve dette på første hånd, at når du tager fiskeolie supplement og få den frygtede fisk bøvser. Fiskeolie indeholder omega-3 fedtsyrer, der kan bidrage til at opretholde den generelle sundhed, reducere risiko for sygdom og fremme motion recovery. Et par tips kan hjælpe dig høste fordelene uden uønskede fishy eftersmag.

Tag din fisk olie tillæg efter et måltid, der indeholder fedt. Som opløser gerne, og et måltid hjælper med at opløse den kapsel, og at absorbere olie, så kroppen bedst kan absorbere det. Mad hjælper også fiskeolie tilbringe mere tid i tarmen og øger det beløb, din krop absorberer.

Køb entero-coated fiskeolie kapsler. Det enteriske belægningen er designet til at forhindre, at kapslen fra opløsning i maven. I stedet, det opløses i tyndtarmen, hvor det kan være let absorberes. Dette minimerer den mængde, der vil fælde luft i maven og være ræbede op.

Divider din dosis af fiskeolie blandt dine daglige måltider, i stedet for at tage flere kapsler på én gang. Mindre olie opløser på én gang, faldende fisk bøvser.

Undgå at drikke alkohol og spise krydret mad eller andre fødevarer, der giver dig fordøjelsesbesvær, når man tager fiskeolie. Noget, der forstyrrer fordøjelsen vil øge forekomsten af fishy eftersmag.

Om Forfatteren

Chris Daniels dækker fremskridt i ernæring og fitness online. Daniels har mange certificeringer og uddannelser, der dækker menneskers sundhed, ernæring og sport performance. En ivrig cyklist, vægtløfter, og svømmer, Daniels har oplevet rejse trænings-og i den rolle både som en atlet og coach.

ADVERT

Mest populære