Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvordan til at Erstatte Slik Med Sund kost

Slik, slik og andre af sin slags, er tomme kalorier, hvilket betyder at de er høj i kalorier med nogen ernæringsmæssige fordele. Din krop har brug for protein, vitaminer og mineraler for at fungere effektivt. I henhold til World Health Organisation, at gøre sunde valg af fødevarer kan reducere risikoen for at blive overvægtige, en tilstand, der kan føre til hjerte-karsygdomme, diabetes og nogle former for kræft. Udskiftning af slik kræve ændringer i livsstil, men med en smule kreativitet, kan du lave velsmagende snacks, der er nærende.

1

Start med at lave slik mindre tilgængelige. Nem adgang til sukkerholdige fødevarer, der øger din sandsynlighed for at forkæle dig selv med søde snacks, så rydde ud i alle junk food i dine køkkenskabe og køleskab.

2

Stock op på sunde fødevarer. Køb nærende snacks, såsom frugt og grøntsager, fuldkorn, fedtfattige mejeriprodukter, nødder og frø. Overveje, frugt, salater, gulerodsstave og granola barer med tørret frugt og blandede nødder til mellemmåltider.

3

Opret en madplan. Ved at vide, hvad du kommer til at spise for dagen, du er mindre tilbøjelige til at købe mad på en dagligvarebutik. Sted forplejning på dit køleskab, så du kan se det hver dag.

4

Lave mad oftere. Gør det til en vane madlavning nærende, velsmagende fødevarer. Søde fødevarer, der kræver lidt eller ingen forberedelse, hvilket gør dem en nem mulighed for uerfarne kokke. Med kulinariske færdigheder til din rådighed, vil du stole på søde snacks meget mindre.

5

Spis små måltider regelmæssigt. Spring ikke morgenmaden, der i stedet starte din dag med en fiber måltid, såsom havre med fedtfattig mælk eller mysli. Spis en let snack eller et måltid mad hver to til tre timer at bremse snack-trang. Spis afbalancerede måltider med magert protein, komplekse kulhydrater og fiber-rige fødevarer, såsom frugt og grøntsager.

6

Drikke otte glas vand om dagen, da dehydrering kan forårsage søde cravings. Nogle gange tørst kan forveksles med sult, øge dit ønske om at snack.

Tip

  • Hvis du er en følelsesmæssig snack æder, så prøv at få støtte fra familie og venner eller ved at kontakte din læge for at diskutere dine muligheder.

Om Forfatteren

Robert Hughes har været en skribent siden 2009, bidrager til "The Daily Telegraph." Han har også arbejdet som et fællesskab, ernæringsekspert for en sport, rehabilitering facilitet i det Forenede Kongerige. Hughes har en Bachelor of Science i ernæring og har en Master of Science i human ernæring.

Foto Credits

  • Medioimages/Photodisc/Photodisc/Getty Images
ADVERT

Mest populære