Sund Kost >> Kost

Fjernelse Af For Meget Salt

At have den rigtige mængde af natrium i kroppen, er vigtige i en sund livsstil. Kroppen har brug for en ordentlig balance af natrium og kalium, til at regulere blodtrykket. Natrium er også vigtig for optimal funktion af nerver og muskler i kroppen. Konsultere en læge, inden du forsøger at reducere store mængder af salt fra den kost, fordi der er for lidt natrium er lige så farligt som at have for meget.

Grunde til at Reducere Natrium

Højt blodtryk, også kaldet hypertension, opstår, når en person har et blodtryk læsning større end 140/90 mm Hg. Øget natrium niveauer i kroppen øger risikoen for at udvikle medicinske tilstande, såsom knogleskørhed, nyresten, hjertesygdomme og slagtilfælde, ifølge Mayo Clinic. Spise en høj-natrium diæt kan også øge risikoen for at udvikle mavekræft.

Reducere Natrium Indtag

En sund person skal forbruge noget mere end 1.500 mg natrium hver dag. Personer med risiko for eller lider af en tilstand, der kræver lavere natrium niveauer bør holde saltindtaget på mængden er anbefalet af en læge. At ændre kostvaner er en måde at reducere natrium i kroppen, men det er ikke altid nemt for folk. Natrium forekommer naturligt i mange fødevarer, men er også tilsættes til fødevarer for at forbedre smag og virker som konserveringsmiddel. Til at hjælpe med at reducere saltindtaget, aldrig salt mad på bordet. Undgå færdigretter, der typisk indeholde større mængder af natrium-eller har tilsat natrium, såsom dåse fødevarer, frosne måltider og salatdressinger. Se efter mærkning på pakker, der angiver, at produktet har en lav natrium. Reducere mængden af fødevarer, der spises på restauranter, fordi de har tendens til at tjene natrium-rige fødevarer.

Vanddrivende Medicin

En anden måde at hjælpe flush natrium er til at tage medicin, der anvendes til at sænke forhøjet blodtryk. Vanddrivende medicin, der almindeligvis kaldes vand-piller, bidrage til at sænke natrium i kroppen ved at øge mængden af urin-nyrerne gøre. Øget urinproduktion hjælper med at tømme overskydende mængder af natrium og vand fra kroppen. Omhyggeligt at følge instruktionerne fra en læge om mængden af væske til at drikke, når du tager diuretika.

Øge Kalium

Natrium og kalium har et særligt forhold i kroppen. Øge dit indtag af kalium kan bidrage til at sænke natrium niveauer. Kalium arbejder for at modvirke de skadelige virkninger natrium har på blodtryk og måske endda lavere en persons risiko for knogleskørhed og nyresten, ifølge Iowa State University Extension. Spise fødevarer med højt indhold af kalium er bedre end at tage kosttilskud. Kalium rige fødevarer omfatter bananer, bladgrøntsager grønne grøntsager, fisk, ferskner, blommer, gulerødder og kartofler. Mælk er en god kilde til kalium.

Om Forfatteren

Abigail Adams begyndte hendes freelance karriere i 2009, undervise andre om medicinske forhold og at fremme sundhed ved at skrive om sundhed og fitness publikationer. Hun er uddannet og godkendt som registreret sygeplejerske, der fik sin grad fra North Georgia College og State University.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære