Sund Kost >> Sunde Måltider

Er Kølet Gulerod, Juice Mister Næringsstoffer?

Skrevet af Jessica Lewis; Opdateret November 27, 2018

Sød smag, lys orange gulerod, juice kan hjælpe dig med at opfylde din anbefalede indtag af grøntsager per dag. Det AMERIKANSKE Department of Agriculture anbefaler, at du spiser mellem 2 til 3 kopper af grøntsager pr. dag. Gulerod juice kan hjælpe dig med at opfylde dette krav; det tager 1 kop hakkede, rå gulerødder til at gøre 1/2 kop saft, der tæller som 1/2 kop af grøntsager. Mens gulerod juice er højt på næringsstoffer, opbevaring i en lang periode, selv i køleskabet, kan få det til at miste noget af sin næringsværdi.

Gulerod Juice Ernæring

For at få den mest ernæringsmæssige værdi fra din gulerod, juice, gør det friske hjemme, og drikker det hurtigt du gør det. Forberede gulerod, juice, som er nødvendig, for at reducere lagring tid og dermed tab af næringsstoffer.. En 1/2 kop af gulerod saft har 52 kalorier per portion, 1.2 gram protein, mindre end et halvt gram fedt og ikke over 6 gram sukker. Mens gulerødderne er et naturligt højt dietary fiber, fiber er fjernet i løbet af saftfremstilling. Gulerødder er en god kilde til vigtige vitaminer, og de er især rig på vitamin A, E og K. Gulerødder er også en god kilde til kalium og calcium.

Udsættelse for Luft

Nogle vitaminer i gulerod juice er følsomme over for luft og kan blive ødelagt, når de udsættes for luft i længere perioder. Vitaminer A, E og C har aircondition, følsom, hvilket betyder, at jo længere gulerod, juice hviler, jo større er sandsynligheden for, at disse næringsstoffer vil blive reduceret i din gulerod juice. Den saftfremstilling allerede udsætter disse næringsstoffer til luft, og selv hvis din gulerod juice er venstre, der er omfattet i køleskabet, det er stadig udsat for ilt i beholderen, og når du åbner det til at drikke det.

Udsættelse for Lys

Udsættelse for lys kan også reducere forekomsten af visse vitaminer. Vitaminer A, E, K, B-6 og C alle er lysfølsomt, som er riboflavin, når maden er i flydende form, som i gulerodssaft. Mens køleskabe ophold mørke, når døren er lukket, opbevaring af gulerod saft i løbet af en periode på en klar beholder vil udsætte det for lys, hver gang døren er åbnet, kan potentielt ødelægge disse vigtige vitaminer.

Udsættelse for Varme

Friske gulerodsjuice vil fastholde flere næringsstoffer end kommercielt lavet saft. Kommercielt gjort gulerod juice er pasteuriseret, hvilket betyder, at det er udsat for høje niveauer af varme, som kan ødelægge varmefølsomme vitaminer. A-Vitamin, folat, thiamin og C-vitamin er alle til stede i gulerod, juice, og de kan blive ødelagt, når de udsættes for høj varme niveauer. Gør gulerod, juice derhjemme reducerer varmepåvirkningen, at bevare flere af disse næringsstoffer. Men, ved hjælp af en saftpresser til at lave store mængder af juice kan få maskinen til at varme op under behandlingen, også fører til tab af næringsstoffer.. For optimal bevarelse af næringsstoffer, gøre små partier af gulerod saft.

Om Forfatteren

Jessica Lewis har offentliggjort professionelt siden 2005 og er en registreret diætist og kostvejleder. Hendes arbejde er løbende at finde i "National Post" og "Oxygen Magazine." Hun har grader fra University of Guelph og McMaster University. En maratonløber og yoga-entusiast, hun er også interesseret i alternativ medicin.

ADVERT

Mest populære