Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvordan til at Nedkøle Fisk Olie Kapsler

Skrevet af Nadia Haris ; Opdateret 17 December 2018

Fiskeolie indeholder fedtstoffer kaldes omega-3 fedtsyrer, der er afgørende for en sund krop og sind. University of Maryland Medical Center bemærker, at disse sunde fedtstoffer er afgørende for et sundt hjerte, nervesystem reparation og hjernens funktion. Du kan købe fiskeolie i bekvemme kapsler, der hjælper med at eliminere den fiskeagtig lugt og smag, at de traditionelle flydende former. Omega-3 fedtsyrer findes i fiskeolie kan bryde ned på grund af luft, varme og lys. Dine fiskeolie kapsler bør opbevares i køleskab efter åbning for at bevare deres friskhed og kvalitet.

Læs etiketten på flasken af fisk olie kapsler til særlige opbevaringsbetingelser. De fleste fisk olie kapsler kan opbevares ved stuetemperatur, når flasken er forseglet og køl efter åbning.

Tjek udløbsdatoen på fisk olie kapsler. De fleste fisk olie kapsler kan opbevares i op til 90 dage fra den dato, du har åbnet beholderen. Bortskaf eventuelt resterende kapsler efter denne dato, eller udløbsdatoen på flasken.

Sikre, at dit køleskab temperaturen er koldere end stuetemperatur. Det bør ikke være under 32 grader Fahrenheit, så det vil ikke fryse fisk olie kapsler.

Tæt lukke låget af fisk olie kapsler og sted hele flasken i køleskab straks efter åbning. Hvis dine kapsler er købt i en blisterpakning, placere dem i en genlukkelig plastikpose eller beholder opbevares i køleskab.

Vende tilbage fisk olie kapsler til køleskab straks efter at tage din daglige dosis. Efterlad ikke åbnet beholderen sidder på en tæller.

Tip

Skriv den dato, du har åbnet, den fiskeolie container på låget, så du ikke spiser udløbet fiskeolie.

Hold låget af fisk olie kapsler tæt lukket for at sikre, at de ikke absorbere lugt fra andre madvarer.

Advarsel

Køb fisk olie kosttilskud fra velrenommerede virksomheder, der kan dokumentere, at deres produkter ikke indeholder giftige metaller som kviksølv og bly.

Må ikke købe eller indtage udløbet fisk olie kapsler.

Fiskeolie kan forårsage bivirkninger og interagere med receptpligtige og over-the-counter medicin. Konsultere din læge, før at tage fisk olie kapsler og andre kosttilskud.

Om Forfatteren

Nadia Haris er et registreret stråling terapeut, der har været at skrive om ernæring for mere end seks år. Hun er ved at færdiggøre sin Master of Science i ernæring med fokus på de ernæringsmæssige behov hos onkologiske patienter.

ADVERT

Mest populære