Sund Kost >> Ernæring

Hvordan til at Reducere Salt Smag i Pulled Pork

Skrevet af Michelle Kerns; Opdateret November 21, 2018

For at undgå over-saltning retter, eksperter som Kitchn er Anjali Prasertong anbefaler, at du tilføjer salt gradvist under tilberedningen, og kun efter at smage. Mens dette kan arbejde for hurtig madlavning supper eller komfur-top opskrifter, det er en vanskelig teknik til at bruge til pulled pork, en skål, der kræver mange timers madlavning, ofte i en slow cooker eller en tildækket gryde i ovnen. Hvis du har brug for til at reducere en stærk salt smag i en ret som pulled pork, madskribent og Institute of Culinary Education instruktør Marge Perry rådgiver øge mængden af ikke-salt ingredienser.

Bruge tang til at fjerne så meget af hakket svinekød som muligt. Læg kødet i en stor skål, der forlader væsken i gryden.

Tilføj natrium-fri bestand eller bouillon, vand, eddike eller en kombination til pulled pork flydende, at vælge hvilken en der passer bedst til din opskrift. Start med en lille mængde, som en-kvart kop, og rør grundigt og smag.

Bland små, yderligere beløb af de krydderier, der anvendes i din pulled pork opskrift i væsken, såsom urter, krydderier eller brun farin. Tilføj disse krydderier i proportionale mængder for at undgå drastisk at ændre smag af fad. Rør helt, smag til og tilsæt mere hvis det ønskes.

Hæld pulled pork væske ind i en separat stor skål. Vende tilbage hakket svinekød til madlavning pot eller slow cooker indsæt. Tilsættes i små mængder af flydende, blandes grundigt efter hver tilsætning og smage ofte. Stop med at tilsætte flydende, når det kød, der er fugtet.

Genopvarmning, hvis det er nødvendigt, før servering.

Ting, Du Bliver Nødt

  • Tang

  • To store skåle

  • Natrium-fri stock, valgfri

  • Eddike, valgfri

  • Blanding ske

  • Krydderier, valgfri

Tip

Tjene pulled pork på tykt hel-hvede boller og salt-gratis coleslaw til yderligere at reducere salt smag, hvis det er nødvendigt.

Advarsel

Forsøg ikke at smage pulled pork for salthed, før den er færdig med madlavning og nåede frem til en indre temperatur på 145 grader F.

Om Forfatteren

Michelle Kerns skriver til en bred vifte af print-og online publikationer og har specialiseret sig i litteratur og videnskab emner. Hun har fungeret som en bog klummeskribent siden 2008 og er medlem af National Book Critics Circle. Kerns studerede engelsk litteratur og neurologi ved UC Davis.

ADVERT

Mest populære