Sund Kost >> Kost

Hvordan at komme Fra Kulhydrat Binge

Skrevet af Hillary E. Berner MS, RD, CDN; Opdateret 14 December 2018

Kulhydrat binge kan opstå af en række årsager til, fra følelser til fest. Efter en binge, du kan føle utilpas, både fysisk og mentalt. Oppustet, kvalme, skyldig og trist, er alle følelser, som kan opleves efter at have spist kulhydrater forbi det punkt fylde. Selv om kulhydrat binges sker fra tid til tid, er det vigtigt at komme hurtigt din sunde spisevaner tilbage på sporet. Tage et par skridt til at genvinde kontrollen, og ikke lade et øjeblik af svaghed ødelægge din ernæringsmæssige fremskridt.

Starte På En Frisk

Lad gå af med negative følelser såsom skyld, skuffelse og fortrydelse. Hvis din daglige rutine, der normalt omfatter sund kost og motion, en lejlighedsvis højere kulhydrat overbærenhed vil ikke ødelægge alt dit hårde arbejde. Du må ikke give op på din almindelige sunde rutine, men i stedet huske på, hvordan sund og energisk nærende at spise og portion kontrol gør du føler. Husk, at du kan fortryde et kulhydrat binge, men det kan bruges som en læreproces, til at hjælpe med at forhindre fremtidige binges.

Du skal ikke Begrænse

Efter et kulhydrat binge, kan det føles naturligt at begrænse dit indtag for at kompensere for de ekstra kalorier og kulhydrater du har forbrugt. At begrænse indtagelse kan nemt resultere i et mønster af begrænsning og spiseanfald. I stedet spise en mindre portion på dit næste måltid, eller når du føler dig sulten igen. Vælge friske fødevarer, såsom frugt, grøntsager, hele korn, æg, magert kød og fedtfattige mejeriprodukter.

Tage en Gåtur

Efter over-at bruge kulhydrater, enhver form for bevægelse kan føles som en kedelig pligt. Ignorere denne følelse og gå en tur. Let motion, som spadsereture, kan hjælpe med fysisk og følelsesmæssig smerte, der ofte følger i kølvandet på en uhæmmet. En kort gåtur kan hjælpe på fordøjelsen og lethed nogen gastrointestinal lidelse såsom gas smerter, og halsbrand. Frisk luft og aktivitet kan også give mental klarhed, der kræves for at holde fokus på sunde spisevaner.

Drikke Vand

Drikker mindst 64 fluid ounces vand efter et kulhydrat binge er afgørende for at bekæmpe dehydrering og afværge vægtøgning. Valg af vand i stedet for sukkerholdige drikke som sodavand, juice, sportsdrikke og iste vil hjælpe med at holde kalorie indtag i check. Vand vil også støtte i fordøjelsen ved at hjælpe fordøjelsessystemet i at nedbryde maden.

Om Forfatteren

Hillary E. Berner er en registreret diætist og certificeret diætist-ernæringsekspert. Hun har specialiseret sig inden for medicinsk ernæring terapi, vægtregulering, sund madlavning og adfærdsmæssige sundhed. Berner har en Master of Science i ernæring og en Bachelor of Science i ernæring.

ADVERT

Mest populære