Sund Kost >> Kost

Hvordan til at Registrere Dine Kalorier

Folk, der registrerer kalorieindtag er mere tilbøjelige til at opfylde deres vægt, mål, ifølge en undersøgelse offentliggjort i 2008 i "American Journal of Forebyggende Medicin." Men at skrive alt ned, du spiser og decifrere kalorie tæller, er en skræmmende projekt. For at gøre det nemmere, at vælge en praktisk metode til optagelse. Bemærk ned alt hvad du spiser og drikker, for at opnå en præcis kalorieindhold tælle, at være opmærksom på at tjene størrelser og næringsstoffer, og du vil være på din vej til dit mål.

Den Rekord

Du vil få brug for et sted at registrere dit daglige kalorieindtag. Der er mange måder at gøre dette på, lige fra en simpel notesblok, hvor du kan skrive din daglige måltider og de kalorier der for hver post, du spiser, til high-tech smart phone-apps, der kan samle kalorieindhold oplysninger fra stregkoder på pakkerne, eller billeder af maden i sig selv. Vælge en metode, der er nemt og bekvemt for dig.

Kalorier i Makronæringsstoffer

Al mad er lavet af makronæringsstoffer: fedt, kulhydrat og protein. De makronæringsstoffer er nødvendige for overlevelse, og din daglige kost bør indeholde alle tre. Protein danner strukturen for muskel-og alle andre celler i kroppen, fedt er en del af hver celle væg-og meget vigtigt, at hjernen og nerve sundhed og kulhydrat giver en klar kilde af energi til de daglige aktiviteter. Et gram fedt har ni kalorier og 1 gram protein eller kulhydrat har fire kalorier.

Servering Størrelser

Referencer for kalorieindhold tælle, af forskellige fødevarer, der er let tilgængelige online og i trykt form. Emballerede fødevarer normalt er kalorie-og ernæringsmæssige oplysninger, der er anført på pakken. Ernæring oplysninger, der er anført af portionsstørrelse. For eksempel en cookie, der kan være 100 kalorier. Hvis du spiser mere end en cookie, du har ganget dit kalorieindtag i overensstemmelse hermed. Sørg for at registrere alt det, du spiser og drikker i løbet af dagen, og vær ærlig og præcis med dine målinger. Bruge en køkkenvægt og målebægre til at hjælpe dig med at finde ud af præcis, der serverer størrelser.

Timing

Det er bedst at optage dine kalorier i løbet af eller lige efter hvert måltid. Efter en lang dag på arbejdet, og en udmattende tur, det er svært at huske præcis, hvilke grøntsager, der var i din frokost, salat, eller hvor mange kopper kaffe du havde i morgen møde. At skrive det ned med det samme, vil det også påvirke dit indtag. Chips kan synes mindre fristende, når du er nødt til at registrere præcis hvor meget fedt og salt, de indeholder. En nøjagtig kalorieindhold tælle, vil hjælpe dig med at nå dit vægt mål.

Om Forfatteren

Stephanie Draus er en naturopatisk læge og assistant professor of clinical sciences, National University of Health Sciences. Hun har praktiseret i Chicago som en sundheds-konsulent siden 2005. Hun er uddannet på National College of Natural Medicine i Portland, Oregon.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære