Sund Kost >> Kost

Anbefalet Portion Grøntsager til Kød-Forhold

Skrevet af Jessica Bruso; Opdateret December 20, 2018

For at bevare et godt helbred, du har brug for at spise en bred vifte af forskellige fødevarer, herunder grøntsager og kød eller andre fødevarer, der er gode kilder til protein. Folk ofte spise flere portioner af kød og færre portioner af grøntsager, end dem, der anbefales af 2010 Kostråd for Amerikanerne. Det AMERIKANSKE Department of Agriculture udviklet ChooseMyPlate vejledning som en måde at hjælpe folk med at afgøre den korrekte andel af grøntsager, kød til måltiderne.

Vegetabilsk Anbefalinger

Frugt og grøntsager bør fyld halvdelen af din tallerken, med cirka to tredjedele af dette rum taget op af grøntsager, som er nogle af de mest nærende fødevarer til rådighed. Spise en bred vifte af forskellige grøntsager i en vifte af farver for at få en bredere vifte af vitaminer og mineraler.

Kød Anbefalinger

Din protein kilde skal tage op omkring en fjerdedel af din tallerken. Dette betyder, at dit stykke kød bør ikke være det vigtigste element på din tallerken, og de bør være mindre end din del af grøntsager. Du bør dog ikke altid spiser kød. Variere din protein kilder til også at omfatte skaldyr, fjerkræ og protein alternativer.

Protein Alternativer

Du kan øge den overordnede ernæring i din kost, hvis du nogle gange erstatte kød med andre protein-rige muligheder, såsom bønner, æg, nødder, frø og soja produkter. Disse alternativer er lavere indhold af mættet fedt, og ofte er lavere i kalorier og kolesterol samt. De indeholder også vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer ikke nødvendigvis findes i kød.

Gøre Bedre Valg

Når du vælger grøntsager, du spiser, til primært at koncentrere sig om ikke-stivelsesholdige grøntsager, da disse er mere næringsstof-tætte. Også sørg for at vælge nogle grøntsager, der er rige på kalium, såsom bønner, kartofler og tomater. For kød, kigge efter de magreste muligt udskæringer af kød eller fjerkræ og forbruge seafood i det mindste to gange hver uge i stedet for kød. Grænse panering og kog ved hjælp af metoder, der ikke tilføje en masse af fedt til dit måltid.

Om Forfatteren

Baseret i Massachusetts, Jessica Bruso har skrevet, siden 2008. Hun har en master of science grad i fødevarepolitik, og der anvendes ernærings-og en bachelor of arts-grad i internationale forbindelser, både fra Tufts University.

ADVERT

Mest populære