Sund Kost >> Kost

Anbefalet Væske Indtag for Unge

Skrevet af Melodie Anne ; Opdateret December 27, 2018

Du allerede kender din voksende unge har brug for en masse af vitaminer og mineraler under, at en hurtig fase af vækst, men glem ikke om hans væske behov. Korrekt flydende indtag, der er vigtige for fordøjelsen, mental fokus, blod funktioner og alle de andre biologiske processer, der foregår i hans krop. Mens de fleste af hans flydende indtag skal komme fra vand, fedtfattig mælk eller 100 procent frugtsaft, at han rent faktisk får noget væske fra hans kost.

Unge Mænd

Din preteen dreng bør være at få 2.4 liter væske hver dag, ifølge Institute of Medicine. Der er lidt over 81 ounces væske dagligt. Når han når en alder af 14, sørg for, at han får 3,3 liter om dagen, eller 112 unser af væske. Er 19 år og for resten af hans liv, og den anbefaling er indstillet på 3,7 liter dagligt, hvilket svarer til 125 ounces.

Kvindelige Teenagere

Når din datter når at preteen æra, hun bliver nødt 2.1 liter dagligt væske. Dette svarer til 71 ounce per dag. Ved 14-årig, at hun burde få 2.3 liter, eller 78 ounces, af væske hele dagen i sin teenager år. Når hun fylder 19 år, og alle i hele hendes voksne liv, hun vil kræve 2.7 liter hver dag, eller lidt mere end 91 ounces. Den eneste gang, denne anbefaling går op er, hvis hun er gravid eller ammer. I dette tilfælde, uanset hendes alder, hun får brug for 3 liter dagligt under graviditet og derefter 3,8 liter om dagen, mens hun sygepleje -- nogenlunde 101 ounce og 129 ounces, hhv.

Hvor Det Kommer Fra

I en perfekt verden, og dit barn vil være i stand til at opfylde alle hans væske behov ved at drikke noget, men vand. Men ifølge publikationen "Dietary Guidelines for Americans, 2010," en gennemsnitlig teenager kost i Usa består af omkring med 2.025 kalorier, og af dette beløb, sodavand, sportsdrikke og energidrikke tage op næsten 120 kalorier en dag. Det er 6 procent af kalorierne fra tom kalorieindhold sukkerholdige drikkevarer. Du behøver ikke at kraft-foder til din teenager flasker vand, skønt. Nogle af hans væske behov er opfyldt fra de fødevarer, han spiser. Institute of Medicine vurderer, at fugt i fødevarer udgør omkring 20 procent af det samlede væskeindtag. Så hvis han er stædig, om man smager på vandet, give ham masser af grøntsager, frisk frugt eller endda lav-natrium supper. Disse fugt-rige fødevarer vil hjælpe med at holde ham godt hydreret.

Når at Bekymre sig

Selvom det er sjældent, det er muligt for dit barn at drikke for meget væske. Hvis han er involveret i en endurance sport eller tilbringer timers træning hver dag, og drikke masser af vand for at ophold hydreret, han kunne fortynde hans blod. Denne betingelse, kendt som hyponatremia, får sin elektrolyt niveauer til at fordybe sig, hvilket gør hans hjerte rytme usikker og forårsager svage muskler. Hvis han er involveret lange anfald af fysisk aktivitet, der tilbyder ham en sports drikke, mens du arbejder, kan hjælpe med at holde hans elektrolytter, der er stabil, eventuelt forebygge hyponatremia.

Om Forfatteren

Melodie Anne Coffman har specialiseret sig i den samlede wellness, med særlig interesse i kvinders sundhed og personlig forsvar. Hun har en kandidatuddannelse i fødevarevidenskab og human ernæring og er en certificeret instruktør gennem den nationale TILSYNSMYNDIGHED. Coffman forfølger sine personlige træner certificering i 2015.

ADVERT

Mest populære