Sund Kost >> Kost

Hvad Er den Anbefalede Daglige Indtagelse af Kulhydrater til en Diabetiker Mand

Skrevet af Aglaee Jacob; Opdateret 14 December 2018

Mandlige diabetikere kan normalt klare lidt flere kulhydrater i forhold til kvindelige diabetikere, men den optimale mængde af kulhydrater, du bør spise, vil også afhænge af din vægt, fysisk aktivitetsniveau og blod-sukker kontrol. Mandlige diabetikere generelt har behov for færre kulhydrater i forhold til ikke-diabetikere, fordi et overskud af kulhydrater er forbundet med en højere blod-sukker niveauer, som i sidste ende kan føre til diabetes komplikationer. At arbejde med en diabetes pædagog eller en registreret diætist kan hjælpe dig med at ringe i dit carb indtag til at hjælpe dig med at optimere din diabetes kontrol og forebygge komplikationer.

Kulhydrat Tælling

Kulhydrat optælling er en vigtig færdighed at lære, for at hjælpe diabetiske mænd bedre kan forstå sammenhængen mellem den mad, de spiser, og deres blod-sukker niveauer. Kulhydrater er hovedsageligt findes i fødevarer, der indeholder sukker eller mel, samt i korn, stivelsesholdige grøntsager og frugter. Se på ernæring fakta tabellen på etiketterne på fødevarer til at bestemme mængden af kulhydrater fandt per portion. Justere carb indhold i henhold til den, der serverer, du spiser. For eksempel, hvis etiketten af en pakke af rice siger, at 1 kop kogte ris indeholder 45 gram carbs og du plejer at spise 2 kopper ris, dit carb indtag vil nå 90 gram. Holde en fødevarer dagbog for at holde styr på den mad, du spiser, og dit carb indtag.

Standard Rådgivning

Den daglige carb indtag til mandlige diabetikere, der anbefales af American Diabetes Association varierer mellem 135 og 180 gram for dine tre grundlæggende måltider sammen med op til 60 til 90 gram ekstra kulhydrater til mellemmåltidet. Din daglige anbefalede carb indtag kan derfor variere mellem 135 gram om dagen, hvis du ikke snack på op til 270 gram om dagen. Da disse anbefalinger er ganske bredt, the American Diabetes Association foreslår, at man arbejder med en diabetes pædagog eller en registreret diætist for at få mere specifik rådgivning, der er tilpasset til din personlige situation, livsstil og sundhed status.

Lav-Kulhydrat Tilgang

Nogle undersøgelser udført med mandlige diabetikere, som viser, at en low-carb diæt kan være et godt alternativ til at holde blod-sukker niveauer inden for det anbefalede interval. At holde din daglige carb indtag til 20 gram om dagen hjalp betydeligt fald i den gennemsnitlige blod-sukker niveauer og triglycerid-niveauer inden for to uger, ifølge en undersøgelse offentliggjort i 2005 i "Annals of Internal Medicine." En anden undersøgelse, der omfatter primært diabetiske mænd viste, at en low-carb diæt giver mindre end 20 gram / dag gav deltagerne mulighed for at forbedre deres diabetes kontrol og endda hjulpet mange af dem til at afbryde deres diabetes medicin, som blev offentliggjort i December 2005 udgaven af "Nutrition & Metabolism."

Test

Da alle reagerer forskelligt på kulhydrater, tælle dine kulhydrater ved hvert måltid og test dit blod-sukker niveauer før og efter spisning er den bedste måde at bestemme din optimale anbefalet carb indtag. Arbejde med en sundhedsfaglig uddannelse med speciale i diabetes for at få hjælp. Selv om individualisering af din optimale carb indtag kræver lidt mere arbejde, det er den bedste måde at justere din kost i henhold til din krops stofskifte, så du kan holde din diabetes under kontrol og holde sig sund. Altid arbejde i samråd med din læge, når du ændrer din kost for at få din sundhed overvåges og medicin justeres, hvis der er behov for, i tide.

Om Forfatteren

Aglaee Jacob er en registreret diætist. Hun har erfaring med at arbejde med mennesker, der har diabetes, hjerte-kar-sygdomme, forhøjet blodtryk og fedme. Jacob har opnået en bachelor of science og master of science, både i ernæring, fra Laval Universitet i Quebec City, Canada.

ADVERT

Mest populære