Sund Kost >> Kost

Hvad er den Anbefalede kalorieindtag for Børn?

Skrevet af Jessica Bruso; Opdateret 07 December, 2018

Med over en tredjedel af alle børn i Usa er enten overvægtige eller fede, er det vigtigt at sikre, at du ikke giver dit barn for meget at spise. Du behøver dog ikke ønsker at give hende for lidt enten eller hun ikke får de næringsstoffer, hun har behov for til at vokse og udvikle sig korrekt.

Småbørn

Småbørn i alderen 1 og 2 har brug for omkring 45 kalorier pr pund legemsvægt hver dag, som normalt oversættes med noget i den vifte af 1.000 til 1.400 kalorier per dag. Da børn i denne alder har relativt små maver, bør dette være delt mellem tre måltider og to eller tre småretter.

Førskolebørn

Tre-årige børn har også brug for omkring 45 kalorier per pund kropsvægt, der er mellem 1.000 og de 1400 kalorier om dagen. Men 4-årige børn ikke vokser helt så hurtigt, så de behøver kun omkring 41 kalorier pr pund legemsvægt, eller omkring 1.200 og 2.000 kalorier om dagen. Førskolebørn kan være ret kræsne og let distraheret, så kan det tage længere tid for dem at spise, og det kan tage lidt overtalelse at få dem til at spise en sund blanding af fødevarer.

Børn i skolealderen

Børn i skolealderen har brug for omkring 1.600 2.500 kalorier om dagen. Børn mellem 5 og 6 skal 41 kalorier pr pund kropsvægt, og dem, der ligger mellem 7 og 11 har brug for 32 kalorier per pund. Må ikke bekymre dig for meget om dit barn ikke spiser nok, da børn i denne alder normalt spiser når de er sultne. Tjene sunde fødevarer og opmuntre dit barn til ikke at spise for mange kalorier, hvis de begynder at få ekstra vægt.

Overvejelser

Kalorieindhold intervallerne er blot generelle retningslinjer, da kalorie behov for at variere meget baseret på størrelse, aktivitetsniveau, og hvorvidt børnene har været syg for nylig. Kalorier er ikke de eneste ting du skal være opmærksom på, hvis du ønsker dit barn at være sund. Du skal også sørge for, du barn spiser en blanding af fødevarer fra alle fødevaregrupper og få masser af motion.

Sørg for, at disse kalorier kommer fra en sund blanding af kulhydrater, protein og fedt. Fylde dit barns kost med frugt, grøntsager, fuldkorn, læner sig proteiner, grøntsager, bønner og nødder til en afbalanceret blanding af næringsstoffer. Og begrænse hurtig og forarbejdede fødevarer — samtidig med, at disse fødevarer har tendens til at være meget høj i kalorier, de tilbyder lidt ernæringsmæssige værdi til dyrkning af børn (eller deres forældre!).

Om Forfatteren

Baseret i Massachusetts, Jessica Bruso har skrevet, siden 2008. Hun har en master of science grad i fødevarepolitik, og der anvendes ernærings-og en bachelor of arts-grad i internationale forbindelser, både fra Tufts University.

ADVERT

Mest populære