Sund Kost >> Kost

Anbefalet Mængde Mælk for en Teenager Pige

Skrevet af Sharon Perkins ; Opdateret December 27, 2018

Møde-calcium behov i teen år hjælper med at forebygge knogle-densitet tab og osteoporose senere i livet. En teenager pige har brug for til 1.300 mg calcium per dag for sunde knogler, ifølge Office for Kosttilskud. Det svarer til 4 1/3 8-ounce glas mælk om dagen, da det ene glas indeholder 300 mg calcium. Men en teenage-pige ikke behøver at drikke mælk for alle andre fødevarer, der kan levere calcium. Mennesker er de eneste pattedyr, der drikker mælk, efter vorden. Mange Amerikanere har laktoseintolerans, og ikke kan drikke mælk uden at opleve bivirkninger.

Betydningen af Calcium

Omkring 99 procent af kroppens calcium liv i dine knogler og tænder, dit blod indeholder resten. Hvis du ikke får nok calcium i din kost, dine knogler og tænder kan blive svag og blød. For teen piger, problemet varer hele livet; 90% af den knoglemasse udvikler sig før 18-årig. Piger, der ikke kan få nok calcium -- og kun 15 procent gør, ifølge Arizona Osteoporose Koalition -- løbe risikoen for at have lav knoglemasse hele deres liv. Teenager piger drikker kun 7 ounces mælk om dagen i gennemsnit.

Calcium Behov

Mælk største fordel for teenage-piger er calcium, det leverer. Teenager piger har brug for mere calcium end de vil på noget andet tidspunkt af deres liv uden for graviditet. Da din krop kan kun optager omkring 500 mg calcium på en gang, er det vigtigt at indtage calcium i små mængder for bedste absorption. Du har brug for tilstrækkelig D-vitamin butikker til at absorbere calcium; desværre, at mange teenagere også don ' t få nok D-vitamin, som primært findes i fisk. Eksponering for sollys giver din krop til at syntetisere D-vitamin, men mange teenagere tilbringer meget lidt tid udenfor eller bruge solcreme, når de gør det.

Calcium i Mælk og Andre Fødevarer

Mælk giver en fremragende kilde til calcium, men ikke alle teenagere kan lide det eller kan tåle mælk. Omkring 60 procent af alle mennesker har laktose intolerance, hvilket betyder, at de ikke kan nedbryde mælk, sukker, laktose, ifølge ScienceDaily. Yoghurt, men fungerer også som en fremragende calcium-kilde, der leverer 415 milligram calcium per 8-ounce servering. Hvis du er laktose intolerant, kan du finde yoghurt giver færre symptomer end mælk. For teenage-piger efter en vegetarisk kost, fast tofu indeholder 276 mg calcium per 1/2-cup, der tjener. Instant morgenmad drikkevarer er nemt for travlt teenagere til at få fat i før skole og strømforsyning mellem 100 og 250 mg calcium. 1,5 ounce servering af cheddar ost kan tilføje 305 mg calcium til en teenager ' s indtagelse.

Andre Fordele ved Mælk

Mens calcium er den største fordel af mælk i teen piger, mælk indeholder også protein. For teenagere at se deres vægt, fedtfattig mælk næringsstoffer uden tilsætning af mættet fedt og kalorier. De fleste mælk er også beriget med D-vitamin, der øger optagelsen af calcium. Teenagere, der ikke kan eller ikke vil drikke mælk kan og bør få deres calcium i andre måder, herunder ved at tage calcium kosttilskud, hvis det er nødvendigt.

Om Forfatteren

Registreret sygeplejerske med mere end 25 års erfaring inden for onkologi, arbejdskraft/levering, neonatal intensive care, infertilitet og oftalmologi, Sharon Perkins har også medforfatter og redigeret en lang række sundhedsmæssige bøger for Wiley "Dummies" - serien. Perkins har desuden omfattende erfaring med at arbejde i hjemmet sundhed med medicinsk skrøbelige pædiatriske patienter.

ADVERT

Mest populære