Sund Kost >> Ernæring

Grunde til at Regulere Natrium Indtag i Din Kost

Amerikanerne forbruge langt mere natrium end sundhedsmyndigheder anbefaler, ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse. CDC anslår, at mellem 2007 og 2008 var den gennemsnitlige daglige natrium forbrug var 3,266 milligram, og dette omfatter ikke tilsat salt til maden på bordet. Det er markant højere end 1.500 til 2.300 mg efterlyst i regeringens retningslinjer. At skære ned på natrium kan være en udfordring, men det kan hjælpe med at beskytte dig mod hjerte-kar-sygdomme og andre sygdomme.

Hjerte-Kar-Sygdomme

Citerer en voksende mængde af beviser for, at høje natrium indtag er tæt forbundet med en øget risiko for hjerte-kar-sygdom, American Heart Association i 2011 indkaldt til en samlet landsdækkende indsats for at reducere natrium forbrug. I en artikel i januar 2011 udgaven af AHA ' s journal "Omsætning", et panel af AHA medicinske fagfolk sagde, at en af de to vigtigste målinger ideel til hjerte-kar-sundhed er en daglig natrium indtag af 1.500 mg eller mindre. Panelet bemærkede, at lavere natrium indtag, der er uløseligt forbundet med den anden vigtigste parameter for et ideal-CV sundhed -- et blodtryk på 120/80 eller lavere. Skæring natrium indtag er med til at bringe blodtryk i en sund range og også kan opveje aldersrelaterede stigning i blodtrykket, i henhold til den AHA-panel.

Risikoen for Slagtilfælde

I en befolkning-baseret undersøgelse af mere end 2.600 deltagere fra den Nordlige Manhattan Undersøgelse, der havde en gennemsnitlig alder af 69, en forskergruppe har fundet en tæt sammenhæng mellem et højt saltindtag og en øget risiko for slagtilfælde. Forskerne sporede forsøgspersoner i undersøgelsen, deres indtag af natrium og forekomsten af slagtilfælde blandt dem i løbet af 10 år. I en artikel offentliggjort i April 2012-udgaven af "Slagtilfælde," forskere har rapporteret, at risikoen for slagtilfælde hos dem, der havde over 4.000 mg natrium dagligt er steget omkring 17 procent, for hver 500-mg stigning i salt indtag i forhold til dem, der havde 1500 mg eller mindre om dagen.

Osteoporose

Tunge forbrug af natrium – primært i form af natriumchlorid, salt – kan føre til osteoporose, ifølge Robert P. Heaney, M. D., en mangeårig forsker i det område af calcium og vitamin D. Skriftligt i juni 2006 udgave af "Journal of the American College of Nutrition," Heaney påpeger, at tunge saltfattig indtag øger urinudskillelse af calcium, som derefter kan føre til øget bone remodeling og knogletab. For at undgå knogleskørhed, Heaney anbefaler folk til enten at reducere natrium indtag eller øge calcium og fosfor indtag. Han foreslår, at der lægges vægt på mineral-indtag som natrium-reduktion vil det være sværere at gøre.

Gastrisk Cancer

Selv om der endnu ikke nogen overbevisende dokumentation for en sammenhæng mellem natrium indtag, og gastrisk cancer, talrige studier tyder på en sammenhæng mellem tunge indtagelse af salt og/eller saltet mad og en moderat til høj stigning i risikoen for kræft. I en gennemgang af eksisterende undersøgelser på salt-og mavekræft, en forskergruppe bemærker, at for meget salt indtag er blevet korreleret med Helicobacter pylori-infektion, og tyder på, at disse faktorer kan arbejde sammen om at fremme udviklingen af mavekræft. I mangel af nogen endelig at finde en eller anden måde, forskerne anbefaler at begrænse forbruget af salt og saltet mad som en mulig måde at forhindre kræft. Forskere, offentliggjort deres undersøgelse i Maj 2009 udgave af "World Journal of Gastroenterology."

Om Forfatteren

Don Amerman har tilbragt hele sin professionelle karriere i det redaktionelle område. I mange år var han redaktør og skribent for Journal of Commerce. Siden 1996 har han været freelance fuld tid, på at skrive for et stort antal af trykte og online-udgivere, herunder Gale Group, Charles Scribner ' s Sons, Greenwood Publishing, Rock Hill Værker og andre.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære