Sund Kost >> Kost

Grunde til Ikke at Springe Morgenmad

Skrevet af Ellen Swanson Topness; Opdateret November 21, 2018

Der er mange grunde til at tilføje morgenmad til din daglige rutine. Denne ene simple ændring kan have en positiv indvirkning på din energi niveau, blodsukker, vægt og selv din evne til at fokusere og være produktive. Nøglen til at opnå disse fordele, er at tilføje en sund morgenmad, ikke et højt indhold af fedt eller sukker. De bedste muligheder er fødevarer, der er protein - og fiber-rige.

Hjernens Funktion

Morgenmad er et vigtigt redskab i opretholdelsen af en effektiv kognitiv funktion. For eksempel, USDA rapporter spise morgenmad kan hjælpe med at forbedre skoleelever scorer i matematik, læsning og på standardiserede tests. Det er også citerer undersøgelser, der har fundet morgenmad hjælper med at forbedre opmærksomhed, evne til at løse problemer og hukommelse. I henhold til Diabetes.org folk, der afholder morgenmad er ikke så produktiv på arbejdet, er mindre effektive problemløsere og har mindre mentale klarhed i forhold til mennesker, der regelmæssigt spiser en sund morgenmad.

Energi Niveauer

Hvis du kæmper med manglende energi eller hyppige energi-nedture midt på formiddagen, kan du uforvarende komme til at forårsage denne betingelse ved at springe morgenmad. Din hjerne og krop har brug for glukose for at fungere effektivt. Efter at faste hele natten, morgenmad brændstof din krop, så du kan starte dagen med energi.

Vægt Vedligeholdelse

At spise morgenmad, kan være en effektiv del af et vægttab eller vedligeholdelse af programmet. USDA rapporter, undersøgelser har fundet, at børn, der regelmæssigt spiser morgenmad, er mindre tilbøjelige til at kæmpe med vægt problemer. I henhold til Diabetes.org mennesker, der spiser morgenmad har en tendens til at tage mindre kalorier på en dag, end deres ikke-morgenmad-spise kolleger. Hjemmesiden anfører også, at personer, der ikke spiser morgenmad har en tendens til at snack mere på sukkerholdige eller højt fedtindhold fødevarer, spise i aften, og er mere tilbøjelige til at være overvægtige. En årsag til vægtøgning i ikke-morgenmad spisere kan være på grund af den langvarige fastende tilstand din krop ind i, hvis du går for længe uden at spise. Når du endelig spiser, det gemmer mad så fedt som en overlevelses mekanisme.

Sundhedsmæssige Problemer,

Hvis du springer morgenmaden, du kan også fratage din krop af passende ernæring. Diabetes.org rapporter, der morgenmad skippere har tendens til at være mangelfuld i mineraler såsom calcium, i tillæg til ikke at få nok frugt og grøntsager, der giver vigtige vitaminer. USDA bekræfter dette ved at citere undersøgelser, der viser, at studerende, der spiser morgenmad få flere vigtige næringsstoffer, vitaminer og mineraler end dem, der ikke spiser i morgen. Ifølge Gigt i Dag online, er der andre problemer med at springe morgenmad, herunder risiko for udvikling af høje niveauer af low-density lipoprotein (LDL), det "dårlige" kolesterol, der er involveret i hjertesygdomme. Hjemmesiden også rapporter, undersøgelser, at finde et højere niveau af resistens over for insulin hos personer, der konsekvent går glip morgen måltid.

Om Forfatteren

Ellen Topness har været rådgiver på området mental sundhed i mere end 25 år. Hun har en Master of Arts i rådgivning. Gennem hele sin karriere, Topness har nydt at skrive artikler, digte og vignetter til fornøjelse. Hun har også udgivet en ny bog, "A Natural Disaster: at Lære at Overleve Mig selv."

ADVERT

Mest populære