Sund Kost >> Ernæring

Hvad Er en Klar til at Spise Mad?

Skrevet af Lana Billings-Smith; Opdateret December 27, 2018

Fødevarer, der er udarbejdet, så de kan blive indtaget, som det er, uden nogen yderligere madlavning, er klar til at spise fødevarer. Klar til at spise fødevarer, der kan opbevares på køl, hylde-stabil, kræver minimal varme eller serveres varme. Klar til at spise fødevarer, der har specifikke retningslinjer for at sikre, at der ikke er nogen kontaminering eller chance for bakterier danner efter fødevarer, der allerede er blevet forberedt.

Bagværk

Bagt varer, såsom brød eller bagværk, serveres ved stuetemperatur eller frosne betragtes som klar til at spise, da de kan indtages som den er, eller med minimal varme. Fordi produktet har allerede været opvarmet til en temperatur, der er til at dræbe bakterier, der er den primære bekymring for fødevaresikkerhed er at sikre, at det ikke er forurenet efter den kendsgerning. Korrekt håndtering af fødevarer teknikker, såsom brug af handsker, steriliseret betjener redskaber, og hand sanitizer bruge, er strengt reguleret.

Kød og Animalske Produkter

Kød eller kød produkter, der betragtes som klar til at spise, ikke kræver ekstra madlavning til at være sikkert at forbruges. Et eksempel på en nedkølet klar til at spise animalske produkter er oste, som kan serveres på en række måder, herunder skiver, helt eller kubik.

For tilberedt kød, som forkogte kylling, fødevarer skal opbevares ved temperaturer anses for sikkert til at forhindre bakterier i at udvikle efter madlavning. Hvis der er gemt mere end et par timer, kødprodukter skal opbevares ved 41 grader F eller lavere for at holde maden sikkert for forbrug.

Hylde-Stabil Fødevarer

Hylde-stabil, klar til at spise fødevarer, der kan opbevares ved stuetemperatur uden frygt for forurening. De omfatter tørre varer og dåse elementer såsom tun fisk. Tørre varer er klar til at spise omfatter korn, chips, kiks, nødder og blander slik. Disse produkter er hylde-stabil og ikke på køl, for at holde de fødevarer, bakterier-fri.

Dåse produkter, herunder kød og producere emner såsom tun og tomat sauce, kan spises som de er, selvom de nogle gange er opvarmet inden servering. For at holde de elementer, sikkert for forbrug, alle dåse produkter bør opbevares mellem 50 og 70 grader F.

Sikkerheds Regler

Check alle færdigpakkede produkter, herunder tørre varer og dåsemad, for deres udløbsdato. Hvis dåse produkt viser tegn på misfarvning, rust på låget eller udstående, afvise elementet, og der må ikke spises, som det er tegn på bakteriel infektion. Alle klar til at spise produkter, der kræver nedkøling, såsom kødpålæg og ost, bør opbevares ved temperaturer under 41 grader F til at holde maden sikker. Vigtigst er dog, hvis du blander sammen klar til at spise fødevarer med ikke-klar til at spise fødevarer, så som råt kød, holde klar til at spise fødevarer, der er godt adskilt fra de andre produkter, eller tilberede alle de elementer sammen for at sikre, at der ikke krydskontaminering.

Om Forfatteren

Lana Billings-Smith har været at skrive professionelt siden 1997. Hun har været offentliggjort i "Montreal Gazette" og "National Post." Hun er også underviser i og holder foredrag ved McGill University. En certificeret personlig træner, hun har en Bachelor of Arts med en specialisering i leisure sciences og en mindre i terapeutiske rekreation.

ADVERT

Mest populære