Sund Kost >> Sunde Måltider

Rå Nødder & Frø er Høj i Enzymer

Skrevet af Tanya Brun; Opdateret December 27, 2018

Enzymer er proteiner, der forårsager kemiske reaktioner i hele kroppen. De nedbryde fødevarer, blodprop blod, og som er nødvendige for alle kroppens funktioner. Kost rig på enzymer, der får kroppen til at arbejde mere effektivt, hvilket er grunden til, at personer, der spiser rå kost erfaring enorme sundhedsmæssige fordele. Alle rå fødevarer, herunder rå nødder og frø, indeholder en overflod af enzymer, og disse enzymer nedbryde fødevarer og distribuere deres næringsstoffer i hele kroppen.

Enzym-Rige Nødder og Frø

Græskarkerner, mandler, hasselnødder, hamp frø, pekannødder, valnødder og et væld af andre nødder og frø er fuld af enzymer, mens de i deres rå, naturlige former. Men, når du toast, stege, stege eller koge dem, deres enzymer er helt ødelagt. Pasteurizing nødder og frø til at forlænge deres holdbarhed også ødelægger de enzymer, de indeholder, og alle de processer, dramatisk reducere den ernæringsmæssige værdi af nødder og frø samt.

Fordøjelsesenzymer i Nødder og Frø

Kroppen skal arbejde hårdere for at fordøje fødevarer uden enzymer. Nogle af fordøjelses-enzymer, som kroppen har brug omfatter gelatinase, pepsin, gastrisk lipase og gastrisk amylase. Disse enzymer hjælpe mave-tarm-systemet til at fungere effektivt ved at bryde store molekyler ned i simple molekyler, der giver næringsstoffer til at være let og bruges af celler. Fordi disse enzymer er ikke til stede i tilberedte fødevarer, som kroppen bruger overskydende energi under fordøjelsen, som kan gøre individer føler sig uoplagt efter at have spist.

Enzym-Hæmmere i Vegetabilske Fødevarer

Rå nødder og frø, er de vegetabilske fødevarer, der indeholder protease-hæmmere, der kan blokere enzymet funktion. De fleste vegetabilske fødevarer udvikle disse inhibitorer til at danne en beskyttende barriere mod insekter. Nødder og frø, der ikke vil bryde ned i deres simpleste form under fordøjelsen, når protein-hæmmere er til stede. - Hæmmere også forhindre enzymer fra fordøje proteiner, som kan forårsage en byrde på bugspytkirtlen. For at få den maksimale mængde af næring fra den rå nødder og frø, som du optager, skal du fjerne disse inhibitorer, inden du spiser dem.

Iblødsætning Rå Nødder og Frø

Den bedste måde at ødelægge enzym-hæmmere er at suge rå nødder og frø, før forbruget. Rå nødder og frø er levende fødevarer, der er tilbøjelige til at spire eller vokse, hvis du planter dem. Ved iblødsætning af nødder og frø, du vække deres liv kraft, hvilket vil medføre, at disse inhibitorer til at bryde ned. Hver rå nødder og frø, der kræver en forskellig mængde af iblødsætning tid til at fjerne hæmmere. Rå mandler og valnødder skal lægges i blød i otte timer, ristede pistacienødder, pine nødder skal lægges i blød i to.

Om Forfatteren

Før du starter sin karriere med at skrive, Tanya Brun arbejdede som en ottende-klasses sprog, kunst lærer. Hun har også en baggrund i sygepleje, med omfattende erfaring inden for urologi, neurologi og neurokirurgi klinikker. Brune har en bachelor grad i psykologi og er i gang kandidatuddannelsen i pædagogisk psykologi.

ADVERT

Mest populære