Sund Kost >> Ernæring

Øge Dit Vitamin B12-Niveau

B12-Vitamin, også kaldet cyanocobalamin, er en af næringsstoffer kroppen har brug for at bevare sundhed af nerve-og blodceller. De fleste mennesker får den nødvendige mængde af vitamin B12 gennem en sund kost, der indeholder animalske produkter som mælk, æg og oksekød. Personer med en mangel på vitamin B12 fødevarer, såsom veganere, og mennesker, der lider af en medicinsk tilstand, såsom perniciøs anæmi, kan kræve supplerende vitamin B12. Afhængigt af behov, der er flere muligheder for at hæve B12-vitamin niveauer.

Vitamin B12 Fødevarer

Voksne har brug for til 2,4 mikrogram B12-vitamin hver dag, i henhold til Kontoret for Kosttilskud. Mennesker har brug for at hæve deres vitamin B12-niveau på grund af en kost, der mangler de nødvendige næringsstoffer kan øge mængden af B12-vitamin-rige fødevarer, de spiser. Animalske produkter indeholder B12-vitamin, men planter generelt mangler a-vitamin. At øge mængden af æg, mælk, ost og kød, som en person spiser, kan bidrage til at øge hans vitamin B12-niveau. Producenter også befæste nogle fødevarer, såsom morgenmadsprodukter, med vitamin B12.

Multivitamin

Hvis en person mangler B12-vitamin nok i kosten, en multivitamin, der indeholder B12 kan bidrage til at hæve niveauet. Næsten alle multivitaminer indeholder B12, men dosis kan variere mellem forskellige produkter. Læse etiketten vil hjælpe med at bestemme hvilke multivitamin til at tage baseret på individuelle behov. Tager en multivitamin kan være alle, der er nødvendige for at øge B12 niveauer for mennesker med nogle B12 i kosten, men som kræver en lille boost af næringsstoffer til at øge deres indtag til den anbefalede daglige mængde. Kroppen kan også absorbere vitamin B12 bedre, når det tages i en multivitamin sammen med andre B-vitaminer, i henhold til Drugs.com

Supplerende Vitamin B12

Supplerende former af vitamin B12 omfatter recept-styrke orale tabletter, nasal gel og sublinguale tabletter. Ældre mennesker med en nedsat evne til at absorbere vitamin B12 fra fødevarer, der kan have gavn af at tage oral B12-tabletter, ifølge Merck Manualer for Patienter og Pårørende. Vegansk mødre, der ammer, kan behovet for B12-tilskud til deres behov og til at videregive nok af vitamin til baby. Disse mødre bør også konsultere en læge om vitamin B12 tilskud til spædbørn, bemærker Kontoret for Kosttilskud. At tage oral supplerende vitamin B12 kan bidrage til at hæve niveauet for folk, der har en mangel på vitamin, men viser ingen symptomer på sygdommen.

Vitamin B12-Injektioner

Personer, der mangler evnen til at absorbere vitamin B12 gennem mave-tarmkanalen, såsom mennesker med perniciøs anæmi eller inflammatorisk tarmsygdom, kan have behov for tilførsel af vitamin B12 til at hæve niveauet. En person, der modtager vitamin B12-indsprøjtninger i en muskel én gang til flere gange om ugen, indtil B12-vitamin-niveauet stiger til et normalt niveau. Disse skud vil fortsætte månedlige for den resterende del af et menneskes liv, for personer, der mangler evnen til at absorbere vitamin fra fødevarer og kosttilskud.

Om Forfatteren

Abigail Adams begyndte hendes freelance karriere i 2009, undervise andre om medicinske forhold og at fremme sundhed ved at skrive om sundhed og fitness publikationer. Hun er uddannet og godkendt som registreret sygeplejerske, der fik sin grad fra North Georgia College og State University.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære