Sund Kost >> Kost

Hurtige, Sunde Desserter Med Hytteost

Skrevet af Serena Stilarter; Opdateret November 21, 2018

Hytteost er en sund snack, som er fedtfattig og fyldt med protein. Protein i hytteost er primært kasein protein, som størkner i din mave og fordøjer langsomt, at holde dig fuld i timer. Uanset om du elsker eller ikke kan lide hytteost, flere opskrifter gøre det lækkert. Desserter især er enkle at tilberede med hytteost, og hjælpe dig med at forkæle din søde tand uden at bryde din kost.

Chokolade Hytteost

Kakao pulver og honning, frisk hytteost og gøre det til en overbærende, chocolaty dessert. 2 spsk scoop for usødet kakaopulver har kun 24 kalorier, og 1 spiseskefuld af honning 64 kalorier. Blandet med hytteost, de vil skabe en dekadente smag ligner chokolade cheesecake. Lille-ostemasse hytteost virker bedst, men hvis du foretrækker store ostemasse, vil det stadig være velsmagende. Hvis du hellere vil springe 64 kalorier af honning, en spiseskefuld kakao pulver, vil give hytteost en bitter, mørk chokolade smag.

Fyld Cantaloupe

De varianter af hytteost og cantaloupe blend godt, hvilket skaber en mild og sød dessert. Halvdelen af en mellemstor cantaloupe har omkring 94 kalorier og nok bulk til at fylde dig op til timer. Det tager ikke lang tid at øse ud af frøene af cantaloupe og fylde hullet med hytteost. Store eller små ostemassen er fint for denne behandling. Enten spiser de fyldte cantaloupe, som er eller drys lidt stødt kanel over toppen for et ekstra boost af sødme. Hvis du har en smule mere tid til rådighed, bold eller terning de cantaloupe og kaste den med hytteost i frugt er svær.

Frugt Salat

Hakkede frugt forsøder hytteost og skaber en forfriskende dessert uden tilsat sukker. Jordbær med 50 kalorier pr kop og et lille æble med 77 kalorier vil oplive hytteost. Skiftevis, skal du bruge ferskner, pærer, hindbær, mango, kirsebær eller nogen af dine foretrukne frugter. Kast frugt med hytteost i mindst fem minutter, før du planlægger at spise det. Dette giver naturligt sukker blanding med hytteost til at skjule sin bitterhed. Enten små eller store-ostemasse hytteost er velsmagende med hakkede frugt.

Vanille Budding

Hytteost kan have en glat, budding-agtig konsistens, hvis du puré det i en blender eller food-processor. Lille - eller store-ostemasse hytteost vil vedtage en cremet konsistens. Skeen hytteost budding i en skål og dryp vanille ekstrakt over toppen. Vanille ekstrakt har kun 12 kalorier per teske, hvilket er rigeligt til 4 ounces af hytteost. Det blander sig let og giver din hytteost budding med en dejlig smag. Top budding med en 0,25-ounce servering af mandler for yderligere kompleksitet, og kun 41 kalorier.

Om Forfatteren

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

ADVERT

Mest populære