Sund Kost >> Kost

Hurtig, Nem Og Simpel Sund Ananas Skiver til Morgenmad

Ifølge Harvard School of Public Health, de fleste mennesker bør forsøge at spise mindst ni portioner af frugt og grøntsager hver dag. Dette kan hjælpe med at nedsætte din risiko for hjertesygdomme, kræft og slagtilfælde. Start din dag med en servering af frugt, vil få dig på rette spor og ananas er den perfekte løsning. Hvis du bruger frisk ananas eller ananas på dåse i juice og ikke sirup, det er et sundt supplement til din morgenmad. Hvis du hellere vil ikke spise ananas skiver almindeligt, at du kan bruge dem som en ingrediens i forskellige slags morgenmad.

Yoghurt

Plain yoghurt har en syrlig smag, der kombinerer perfekt med de naturlige sukkerarter fra ananas skiver. Lagdeling almindeligt, fedt-fri yoghurt med ananas skiver der skaber en hurtig, enkel parfait til at give energi til dig til morgen. Hakkede ananas i skiver blandet med yoghurt eller ananas skiver purerede med yoghurt er andre lækre retter. Hvis du har individuelle serverer pakker med almindelig yoghurt blandes i hakket ananas skive. For ekstra smag, så prøv et drys af usødet, revet kokos eller mandler. Morgenmad fra 1 kop almindelig, fedt-fri yoghurt og to store skiver af rå ananas har ca 303 kalorier og mindre end 1 gram fedt med 16 gram protein.

Pan-Brændt

Serverer varm, karamelliseret ananas skiver med din morgenmad med til at gøre den mere mættende og tilfredsstillende. En non-stick eller støbejerns stegepande er bedst for sviende ananas-skiver, så du behøver ikke at bruge olie. Hvis du ikke har enten er tilgængelig, en tynd belægning af olivenolie vil forhindre stikning. Brug olivenolie sparsomt; det har 40 kalorier i hver teske. Ananas skiver vil ætse hurtigt, og fjern dem, når hver side er let brunet. Den browning udvikler sig på grund af ananas naturlige sukker karamellisere fra varmen. Ananas kød vil blødgøre lidt og smag vil intensivere. To store skiver af pan-brændt ananas uden tilsat olie har ca 166 kalorier, 2 gram protein og mindre end 0,5 gram fedt.

Bagel

En frisk ananas skive tilføjer sødme til en bagel uden den fede fløde, ost eller sukkerholdige spreads. En hel-hvede bagel vil hjælpe med at holde dig fuld længere end en almindelig, hvid bagel. Brug kun en halv bagel, for at holde kalorier i din morgenmad rimelig. For ekstra fugt, sprede et lag på 1 procent hytteost på bagel før topping det med ananas skive. Morgenmad fra en halv til en hel-hvede bagel og en stor ananas skive og har ca 205 kalorier, 1 gram fedt og 6 gram protein.

Æg

Blend de hakkede, hårdkogte æg med hakkede ananas skiver for en let, sund morgenmad. Travlt med de æg, som virker, også, men du skal bruge en nonstick eller støbejerns stegepande til at forhindre, at holde sig, uden at tilføre olie. Hvis du vælger at kryptere dine æg, skal du ikke tilføje ananas, før efter de er færdig med madlavning. Enten spiser ananas og æg blanding på sin egen, eller pak det ind i et stort salatblad, hele hvede pita eller spinat tortilla. Hvis du ønsker en stor mængde æg, skal du bruge æggehvider i stedet for hele æg til at holde dit kolesteroltal inden for en anbefalede daglige indtag. Morgenmad fra en stor hårdkogt æg og en stor ananas skive og har ca 155 kalorier, 7 gram protein og 5 gram fedt.

Om Forfatteren

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære