Sund Kost >> Sunde Måltider

Quiche Med Mel

Skrevet af Erica Kannall; Opdateret December 27, 2018

Hvis du er efter en lav-kulhydrat diæt eller forsøger at undgå gluten, flourless quiche gør en mættende og nærende entree. Du kan sagtens udelade mel fra quiche ved at gøre et par enkle ændringer til din foretrukne opskrift. Overveje at forlade ud skorpen helt eller udskiftning af mel-baseret wienerbrød shell med en lavet af kartofler eller nødder.

Quiche

Traditionelt, tærte er en wienerbrød skorpe med en solid æg udfylde, at du bage i ovnen. Den krydrede fyld indeholder som regel piskede æg, fløde eller mælk, grøntsager, såsom løg, tomater, svampe og spinat, krydderurter og nogle gange bacon og ost. Når bagt, æg, sæt og hold skålen sammen. Efter quiche-køler, lidt eller helt, det er skåret som en tærte. Du kan spise den varm eller kold til ethvert måltid på dagen.

Crustless Quiche

Wienerbrød skorpe er den eneste kilde til mel i de fleste tærte opskrifter. En måde at udelade mel, og de fleste af de kulhydrater, fra din tærte er at gøre det crustless. Forbered fyldet lige som din opskrift stater, bare springe det trin over skorpen. Æg har en stærk binding egenskaber, der holder skål sammen, om der er en skorpe eller ikke. Men for at holde æggene klæber til din bagning fad, let olie pan før hælde i fyldet.

Ingen-Mel Kartoffel Skorpe

En anden måde at udelade mel fra din tærte er at bruge alternative skorper, såsom kartofler eller knuste nødder. Food-Netværket, der antyder præ-bagning i tynde skiver, skrællet kartoffel runder i ovnen, indtil de er bare blød. Så overlapper hinanden, og lag kartofler i bunden af din tærte fad og hæld i din fyldning. Efter bagning, din flourless quiche vil have en stor kartoffel skorpe.

Krydrede Møtrik Skorpe

Hvis du forsøger at holde fast i en Paleo kost eller spiser low-carb, kan du overveje en møtrik skorpe på din tærte. Det vil ikke holde sammen, ganske som en traditionel wienerbrød shell, men det giver nogle af udseende og tekstur. For at gøre en velsmagende møtrik skorpe, male hele mandler, cashewnødder eller valnødder i en foodprocessor og bland med en lille mængde olie, lige nok til at danne klumper i møtrikken måltid. Du kan tilføje nogle tørrede krydderurter, sort peber eller salt, så godt. Tryk derefter på denne møtrik blandingen i bunden af fadet, hæld fyldet og bages som sædvanlig for en tilfredsstillende, ikke-mel quiche.

Om Forfatteren

Erica Kannall er en registreret diætist og certificeret sundheds/fitness specialist med American College of Sports Medicine. Hun har arbejdet i klinisk ernæring, fællesskab, sundhed, fitness, sundhed, coaching, rådgivning og food service. Hun har en Bachelor of Science i klinisk diætetik og ernæring fra University of Pittsburgh.

ADVERT

Mest populære