Sund Kost >> Sunde Måltider

Mængder af Æg, der er Tilladt på hCG Kost

Skrevet af Melodie Anne ; Opdateret November 27, 2018

Protein er en vigtig bestanddel af frokost og middag måltider på hCG kost planen. Normalt, selvom du skulle begrænse dig selv til magre udskæringer af oksekød, fjerkræ, fisk og skaldyr. Du kan få æg som et alternativ, selv om de er nødt til at være forberedt på visse måder at holde i dit tildelte 500 kalorier om dagen.

Æg Godtgørelse

Den hCG diet regime tillader kun, at du har en hele æg blandet med tre æggehvider. Du bliver nødt til at komme i vane med at adskille de hvide fra æggeblommer eller købe en karton æggehvider til at gøre din æggemassen. Denne æg-hvid blanding kan erstatte kød til frokost eller middag, selv om du kun skal have æg meget lejlighedsvis, ikke ved hvert måltid. Æg bør kun spises som en sidste udvej, hvis du ikke kan acceptere de foreslåede kød, fjerkræ, fisk eller skaldyr protein muligheder.

Madlavning Procedurer

Da du ikke lov til at tilføje fedt at din gryde til madlavning, brug nonstick madlavning spray til at klatre op i dine æg, i stedet for smør eller olie. Du kan også kapre æggemassen i simrende vand. Eller som et alternativ én gang i et stykke tid, hårdt-kog de hele æg og spise det almindeligt, eller knuse den op og føje det til din salat. Så bland æggehvider og har dem på siden.

At Lave Omeletter

Omeletter er ikke kun til morgenmad. Gør dig selv en omelet at få din servering af protein og grøntsager til frokost eller middag. Bunke din del af nonstarchy grøntsager i en lille saute pande, kun ved brug nonstick gryde spray-til madlavning. Hakkede tomater, løg, asparges og spinat er rygning tilladt på hCG planlægge og foretage en perfekt omelet ingredienser. Top ingredienser med æggemassen, lave mad grundigt og nyde din omelet.

Tilføjelse Af Smag

Uanset om du slås, stjæle eller kog dine æg, vil du sandsynligvis nødt til at tilføje lidt noget for smag. Drys på en knivspids friskkværnet sort peber, hvidløgspulver, cayenne peber eller endda chili pulver til nogle kick. Timian, merian, rosmarin, basilikum og koriander, enten friske eller tørrede, er andre tilladte krydderier på hCG kost planen.

Kost Advarsler

HCG hormon eller humant choriongonadotropin, produceres naturligt i kroppen. Gravide kvinder gør det for at hjælpe kroppen med at få energi nok til den voksende fosteret. Fortalere for hCG diet mener, at ved at tage hormon, din krop brænder ud, lagrede fedt, hjælper dig med at tabe vægt hurtigt. Men ingen beviser, der støtter disse påstande. Plus, fordi du er begrænset til 500 kalorier dagligt, nogen vægt, du mister sandsynligvis stammer fra din drastiske ændringer i kosten. Begrænsning af sunde fødevarer reducerer din vitamin og mineral indtagelse, næringsstoffer dit system har brug for dagligdags funktioner. Den kost kan være farligt, og efterlade dig underernærede.

Om Forfatteren

Melodie Anne Coffman har specialiseret sig i den samlede wellness, med særlig interesse i kvinders sundhed og personlig forsvar. Hun har en kandidatuddannelse i fødevarevidenskab og human ernæring og er en certificeret instruktør gennem den nationale TILSYNSMYNDIGHED. Coffman forfølger sine personlige træner certificering i 2015.

ADVERT

Mest populære