Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvad Er Pyrodruesyre?

Skrevet af Maia Appleby; Opdateret juli 20, 2017

Pyrodruesyre, et produkt af pyruvat, er et naturligt stof, der produceres af kroppen, som hjælper med at gøre, og bruger energi på. Fordi det er medvirkende i metabolismen af fedt, folk nogle gange tager pyruvat kosttilskud at tabe sig. Selv om små undersøgelser har vist, at det kan være en effektiv vægtkontrol supplement, der er ingen store undersøgelser, der viser sin effekt. Det er heller ikke nødvendigvis praktisk, at tage store doser, der anvendes i studier, fordi pyruvat kosttilskud kan være dyrt og besværligt.

Indtag og Kilder

Fordi din krop får alle de pyruvat det behov, du behøver ikke at få det fra maden. Men de fleste mennesker tager i mindst 100 mg i døgnet via deres kost. Et æble indeholder 450 mg af pyruvat, mens en servering af øl eller rødvin har 75 til 80 mg, i henhold til Deana Voulters for Vanderbilt University.

Fremme Vægttab

Pyrodruesyre kan hjælpe med vægttab, i henhold til NYU Langone Medical Center. Center anmeldelser en undersøgelse offentliggjort i "Aktuelle Terapeutiske Forskning" 1998, som forskerne gav 51 personer 6 gram dagligt af pyruvat til seks uger, og samtidig give en placebo eller ingen behandling til 51 andre mennesker. Selv om alle deltagerne udøves regelmæssigt, dem, der tog pyruvat tabt betydeligt mere vægt fra fedt end dem, der ikke gjorde. I virkeligheden, de tabte i gennemsnit på 2,6 procent af deres kropsfedt og fik et gennemsnit på 1,5 kg af muskelmassen. En lignende effekt resulterede i at give fag højere doser af tillægget.

Forebyggelse Af Vægtøgning

Pyrodruesyre kan også forhindre vægtøgning, i henhold til NYU Langone Medical Center. Forskere, der offentliggjort en undersøgelse i "International Journal of Obesity og Relaterede stofskiftesygdomme" i 1996 gav diæter til en gruppe af svært overvægtige kvinder i tre uger. Efter at deltagerne tabte cirka 17 pund, forskerne gav dem alle højt kalorieindhold kost, men gav 15 gram dagligt af pyruvat og 75 gram dagligt af dihydroxyacetone-som i kroppen omdannes til pyruvat -- at halvdelen af de kvinder. Efter tre uger mere, dem, der tager kosttilskud, fik kun omkring 4 kilo, mens de andre hver fik et gennemsnit på 6 pund. Forskernes evaluering viste, at pyruvat, der havde været ansvarlig for den lavere mængde af vægt gevinst.

Problemer Med Tilskud

Supplere din kost med pyrodruesyre kan være besværligt og dyrt, i henhold til Columbia University ' s Go Ask Alice hjemmeside. Pyruvat kapsler generelt indeholder 500 til 1.000 milligram af stoffet. Til at matche den dosering, der administreres i de undersøgelser, ville du nødt til at tage mange kapsler dagligt, for eksempel, op til 30 kapsler om dagen, så det svarer til 15 gram givet i en undersøgelse. Det ville være dyrt, og kan forårsage ubehagelige bivirkninger såsom diarré og dårlig mave. Hvis du ønsker at tage pyruvat kosttilskud, konsultere din læge først.

Om Forfatteren

Maia Appleby

Maia Appleby er en NASM-certificeret personlig træner med mere end 15 års erfaring i fitness-branchen. Hendes artikler har været udgivet i en lang række forskellige trykte magasiner og online publikationer, herunder den Gale Encyclopedia of Nursing and Allied Health, New Moon og Netværk Bodybuilding.com.

Foto Credits

  • Elena Blokhina/iStock/Getty Images
bibliografi-ikonet ikonet for annotation tool Citerer denne Artikel
ADVERT

Mest populære