Sund Kost >> Ernæring

Purerede flækærter til Babyer

Det første år af dit barns liv, bringer enorme ændringer i, hvad hun kan spise. Omkring en alder af 6 måneder, skal du begynde at indføre solidt nærende fødevarer i dit barns kost. Tjener din baby en bred vifte af næringsstof-tætte fødevarer under vorden sikrer, at hun får alle de næringsstoffer, hun har behov for vækst og udvikling, og også sætter scenen for en menneskealder om at spise sundt. Flækærter levere din lille én med vigtige vitaminer og mineraler.

Protein og Fiber

Purerede flækærter levere en sund dosis af protein og fiber, to næringsstoffer afgørende for dit barns sundhed. Protein er afgørende i løbet af det første år af livet, fordi det hjælper din baby ' s krop med at opbygge, reparation og genskabe væv, som giver hende mulighed for at vokse normalt. Protein fremmer korrekt udvikling af hjernen, så godt. Hver dag, dit barn skal spise 9 til 11 gram protein; en spiseskefuld af split selleri puré giver 1.02 gram mod dette mål. Der er ingen anbefalede mængde af fiber til babyer ved 6 måneders alderen, men fodre din baby omkring 5 gram fibre om dagen, som han nærmer sig sin første fødselsdag, United States Department of Agriculture antyder. Fiber understøtter en ordentlig fordøjelse og kan hjælpe med at forhindre forstoppelse, et fælles problem i babyer starter fast føde. En spiseskefuld af split selleri puré indeholder 1 gram fiber.

Vitaminer og Mineraler

1 spiseskefuld servering af split selleri puré indeholder 0.16 mg 11 mg strygejern dit barn har brug for hver dag. Strygejern arbejder med protein til at opbygge nyt væv og støtte et stærkt immunforsvar. Mineralet hjælper dit barns krop i produktion af nye røde blodlegemer og flytning af ilt til hendes celler, muskler og organer. En spiseskefuld af split selleri puré af forbrugsstoffer 2 milligram af knogle-bygning calcium, og spormængder af kalium, magnesium og zink. Den samme servering af split selleri puré indeholder 8 mikrogram af de 65 til 80 µg folat dit barn har brug for ordentlig dannelsen af det genetiske materiale i hendes celler.

Forberedelse

Cook flækærter, indtil de er bløde. Læg dem gennem en baby mad mølle, blender eller food processor og purere dem, indtil de er glatte. Tilføje en lille mængde af formlen, bryst mælk eller vand, hvis det er nødvendigt, for at opnå en glat tekstur. Når din baby har prøvet en række af fast føde, kan du kombinere med andre ingredienser med split selleri puré til at skabe nye smagsvarianter for din lille én til at prøve. Kombinere purerede gulerødder, grønne bønner og squash med din baby er opdelt selleri puré. Purerede frugter, såsom æblemos eller en banan, et par godt med den milde smag af split selleri puré. Godt kogt og pureret oksekød, svinekød eller kylling er nærende tilføjelser til split selleri puré så godt.

Overvejelser

Din baby er sandsynligt, at kun spise 1 eller 2 spsk split selleri puré i første omgang. Hendes mave er meget lille, og det tager ikke meget mad for at mætte sin sult. Være opmærksom på hendes signaler. Hvis hun vender hovedet væk fra skeen, hun er sandsynligvis fuld. Ikke indføre andre nye fødevarer for tre til fem dage efter at have afsonet din baby split selleri puré for første gang. Hvis hun har en reaktion på, at den nye mad, dette vil gøre det lettere at identificere den skyldige. Kun tjene din baby helt purerede og glat flækærter for at reducere risikoen for kvælning. Som dit barn tilgange hendes første fødselsdag, du kan fodre hende mosede flækærter, der er lidt chunky, fordi hun vil være i stand til at tyggegummi og sluge nye teksturer.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

ADVERT

Mest populære