Sund Kost >> Sunde Måltider

Det Bedste Protein Shakes til Lean Muskel

Protein shakes er ofte en fast supplement i måltid planer for opbygning af muskler og samlesats op. Bodybuildere søger lean gevinster har forhøjet protein behov, op til 1,1 gram protein pr pund krop-vægt daglige, siger certificeret styrke og conditioning coach Stephen Bergeron Bygget af Lean. For at opfylde disse behov, mange bodybuildere tur til at protein pulver ved måltiderne. Mens de fleste af dine ernæring bør komme fra hele fødevarer, at få så meget protein fra fødevarer alene kan være svært.

Protein Shake Myte

Mens protein pulver kan godt have en rolle i din lean muskel-bygning kost, de er ikke magi. De er blot en nem måde at øge dit daglige indtag af protein, Mike Roussell siger i "Form" magasin. Ingen protein shake vil nødvendigvis være bedre end en anden, når du forsøger at opbygge muskler. Din kost som helhed er mere vigtigt end de enkelte kosttilskud.

Animalske vs. Vegetabilske-Baserede Protein

Protein pulver kan være adskilt i to grundlæggende kategorier-dyr-baserede proteiner, og plante-baserede proteiner. Animalske protein shakes omfatter mejeri proteiner, som kasein, valle isolere og valle koncentrat, samt æggeprotein. Plant protein shakes omfatter hamp, ærter og ris, blandt ingredienser. Den væsentligste forskel mellem vegetabilske og animalske proteiner, der er den aminosyre-indhold. Animalske proteiner indeholder alle de ni essentielle aminosyrer er nødvendige for opbygningen af muskler, mens vegetabilske proteiner mangler mindst en af de essentielle aminosyrer -- bortset fra soja, som er komplet. Så animalske protein pulver, der generelt har kant, men du kan få de samme fordele ved at blande to eller flere plante-baserede proteiner.

Den Grundlæggende Valle

Den bedste satsning, når du tager en proteintilskud, er at gå efter noget grundlæggende-og undgå produkter, der gør krav der lyder for godt til at være sandt. Gå til en enkel valleprotein uden andre ingredienser, Louise Jørgensen, leder af sports ernæring på Australian Institute of Sport, siger i "Sydney Morning Herald." Når de vælger et protein-pulver til at forbruge, før eller efter træning, skal du gå efter en med kulhydrater tilføjet. De kan hjælpe med energi og bedring efter hård træning og opbygning af muskler.

Kig på Din Kost

At opbygge muskelmasse, du har brug for at opleve et lille kalorieoverskud hver dag. Dette betyder, at du indtager flere kalorier, end du har brug for til at vedligeholde din vægt. Uanset protein shake, du vælger, skal passe ind i dit kalorieindtag og dit protein behov, samt din kosten præferencer. En god sats af muskel gevinst er omkring 1 pund per måned for en kvindelig og 2 pounds per måned for en mand, ifølge ernæringsekspert Lyle McDonald'. Hvis du vinder mindre end dette, kan du nødt til at øge dine kalorier, helst fra hele fødevarer snarere end protein pulver.

Om Forfatteren

Mike Samuels begyndte at skrive til hans eget fitness hjemmeside og de lokale publikationer i 2008. Han er uddannet fra Peter Symonds College i STORBRITANNIEN med A-Niveauer i loven, erhvervsliv og idræt, og er en fuldt kvalificeret personlig træner, sports massage terapeut og korrigerende motion specialist med akkrediteringer fra Førende Internationale.

Foto Credits

  • Mario Tama/Getty Images Nyheder/Getty Images
ADVERT

Mest populære