Sund Kost >> Sunde Måltider

Gøre Nogle Proteinpulvere Indeholder Metaller?

Næsten alle proteinpulvere indeholder nogle typer af metal. For eksempel, valle-en mælk-produkt -- naturligt indeholder calcium, en makro-metal, der er også et vigtigt mineral i den menneskelige kost. Calcium og flere andre metaller i protein pulver er en fordel, men nogle kosttilskud, der også indeholder små mængder af tungmetaller, der kan skade dit helbred.

Naturlige Metaller

De fleste protein pulvere, herunder valle og kasein, er mælk-stammer, så de naturligt indeholder nogle calcium, såvel som kalium og natrium. Andre pulvere, især soja, indeholder forarbejdede komponenter, der er et naturligt højt natrium-eller bruge det som konserveringsmiddel. Så en servering af soja proteinpulver kan have mere end 300 mg natrium, der er større end 20 procent af den anbefalede indtag for voksne.

Befæstede Metaller

Mange protein pulver er designet til at fungere som måltid udskiftninger, så de er befæstet med en bred vifte af kosten metaller at du også kan få i en almindelig menu. Disse metaller kan indeholde kobber, krom, jern, mangan, selen og zink, som alle spiller en rolle i forebyggelse og sundhed på lang sigt vedligeholdelse. Hvis et metal, som specifikt er blevet føjet til et protein pulver under produktionen, kan du finde det, der er anført under "supplement facts" på næringsdeklarationen.

Tungmetaller

I 2010, "Consumer Reports" udgivet resultaterne af en undersøgelse, der bekræftede, at alle protein pulver sorter de testede havde små mængder af visse typer af heavy metal. Magasinet testet for arsen, bly, cadmium og kviksølv, og opdagede, at selvom enkelt portioner af protein pulver ikke var tilbøjelige til at udgøre en sundhedsmæssig bekymring, ved hjælp af tre portioner eller mere af visse pulvere på daglig basis, kan det resultere i kronisk lav-niveau, heavy metal forgiftning over en længere periode. Negative sundhedsmæssige virkninger og symptomer på heavy metal forgiftning omfatter nyre skader, hovedpine, svaghed, træthed og muskel-eller ledsmerter.

Etiketter og Forskning

Desværre, der er ingen let måde at fortælle, hvad metaller dit protein pulver indeholder. Proteinpulver og andre kosttilskud er ikke reguleret af den AMERIKANSKE Food and Drug Administration, og virksomheder er kun forpligtet til at liste metaller som ingredienser, hvis de specifikt blev tilføjet til produktet under fremstilling. Tungmetaller, som lejlighedsvis dele af pesticider og andre behandlinger, kan ende op i emballeret kosttilskud med ingen angivelse af, at forbrugeren om, at de er til stede. Vælg hele fødevarer kilder til protein, hvis du vil undgå tungmetaller helt. Ifølge undersøgelsen i "Consumer Reports," mælk, æg, yoghurt, fjerkræ og rødt kød er alle af høj-protein fødevarer, der typisk indeholder lidt eller ingen heavy metal spor.

Om Forfatteren

Carly Schuna er en Wisconsin-baseret professionel skribent, redaktør og kopi editor/korrekturlæser. Hun har arbejdet med hundredvis af stykker af skønlitteratur, faglitteratur, børne-litteratur, har historier og corporate indhold. Hendes viden om mad, madlavning, ernæring og fitness oplysninger kommer fra en Niveau 1-personlig træning-certificering og mange års dybdegående undersøgelse.

Foto Credits

  • Creatas Images/Creatas/Getty Images
ADVERT

Mest populære