Sund Kost >> Ernæring

Hvordan at Få Protein på en Kedelig Kost

Skrevet af Beth Helmold; Opdateret December 27, 2018

Din læge eller diætist kan anbefale, at du følger en kedelig kost, hvis du lider af en mave-tilstand, som halsbrand, kvalme, opkastning, gas eller sår. En kedelig kost udelukker fødevarer, der er krydret eller stærkt krydret, høj i fiber, hård eller et højt indhold af fedt. Du kan stadig indeholde mange høj-protein fødevarer i dine måltider, såsom fjerkræ, magert kød, fisk, skaldyr og æg, ved at vælge de korrekte produkter.

Mild Fisk Og Skaldyr

De fleste fisk og skaldyr er mørt og et naturligt lavt fedtindhold; undgå høj-fedt præparater såsom dyb stegning, så dette protein kilde, der vil passe godt ind i en kedelig kost. Vælger fisk og skaldyr, som er blevet kogt ved hjælp af lav-fedt metoder lyst til at grille, bage, dampning eller kogning. Vær på vagt over for høj-fedt krydderurter, der ofte serveres sammen med fisk og skaldyr som trukket smør og tartar sauce. Disse saucer vil tilføje en betydelig mængde af fedt til disse ellers magert protein kilder. Cajun eller sværtet retter bør også undgås på grund af den store mængde af krydderier, der anvendes i disse forberedelser. I stedet, tilsæt citronsaft eller dild til din smag fisk og skaldyr, lavt fedtindhold, lavt-spice valg.

Fjerkræ

Kylling og kalkun er naturligvis lavere i fedt, at mange andre animalske kilder til protein. Udbenet kylling bryster og tyrkiet koteletterne de magreste valg. Fjern skindet før madlavning fjerkræ til at fjerne lag af fedt, der ligger mellem huden og kødet. I stedet for panering og stegning fjerkræ, skal du vælge en fedtfattig madlavning metode. Ristning er et godt valg, fordi det holder kød-tilbud, som er veltolereret på en kedelig kost. Tilføj en fedtfattig sovs til fjerkræ, før du spiser for at hjælpe med at bevare vandindholdet.

Magert Kød

Mål for lavere fedtindhold udskæringer af oksekød og svinekød, når du er på en kedelig kost. De magreste udskæringer af oksekød omfatter lårtunge, top runde, bunden runde, top loin, top højreb og arm stege. Magre udskæringer af svinekød omfatter svinekam, mørbrad, center kam og skinke. Trim enhver synligt fedt på yderligere at reducere fedtindholdet. Undgå at tilføje krydret gnider, saucer eller marinader til kød, da disse kan forårsage mave-tarm-lidelse. For ekstra smag uden bivirkninger, tilberede oksekød eller svinekød med grøntsager som gulerødder, løg og peberfrugt.

Æg

Æg er et naturligt højt proteinindhold og meget sarte, hvis de er kogt korrekt. Når du følger en kedelig kost, undgå stegt æg eller enhver forberedelse, der kræver olie eller smør til at blive brugt. Krybskytteri, scrambling og hårdt-kogning af æg, der er low-fat præparater. For at yderligere at reducere indholdet af fedt, købe en æg erstatning, som er lavet primært fra æg, hvide og er som regel fat gratis. Undgå at tilføje hot sauce til dine æg, og holde sig væk fra retter med æg, der omfatter high-fat ingredienser såsom hollandaise sauce, ost og bacon. Æg kan i stedet blive serveret sammen med hvide toast eller grillede kartoffelbåde til at runde din fedtfattigt måltid.

Om Forfatteren

Beth Helmold er en registreret diætist og bord-certificeret specialist i pædiatrisk ernæring. Hun har en bachelor of science grad i ernæring og har en master of science grad i familie-og forbruger sciences. Helmold arbejder på fuld tid på en children ' s hospital som en pædiatrisk diætist og en del tid i en lokal skole, undervisning i ernæring.

ADVERT

Mest populære