Sund Kost >> Ernæring

Protein i en 3-Ounce Grillet Skrubbe

Skrevet af Erin Coleman, R. D., L. D.; Opdateret December 19, 2018

At spise grillede skrubbe er en hjerte-sund måde til at optage essentielle næringsstoffer i din kost. American Heart Association anbefaler, at spise bagte eller grillede fisk mindst to gange hver uge, eller om 7 ounce per uge. Skrubbe er en glimrende kilde til kosten protein, det vigtige for vækst og udvikling i børn og vedligeholdelse og reparation af huden, organer og muskelvæv. Ifølge det AMERIKANSKE Department of Agriculture National Nutrient Database, en 3-ounce del af grillet skrubbe kogt ved tør varme, som indeholder omkring 13 gram protein, 2 gram fedt og ingen kulhydrater.

Protein Krav

Institute of Medicine har etableret anbefalede daglige tilførsel for protein, der betragtes som minimumskrav skønnes at opfylde behovene hos flertallet af mennesker i hver alder og køn-gruppen. Protein Adt er 46 gram for kvinder, 56 gram for mænd og 71 gram per dag for gravide og ammende kvinder.

Overvejelser

Den måde, du forberede din skrubbe kan påvirke dens ernæring, men ikke ændre på det indhold af protein. At grille skrubbe er en hjerte-sund måde at tilberede det. Stegning skrubbe i stedet for at grille, det vil tilføje fedt og kalorier, og paneret skrubbe indeholder ekstra kulhydrater.

Kvalitet af Protein

Protein i skrubber er klassificeret som en høj kvalitet, komplet protein, fordi det indeholder alle de essentielle aminosyrer. Selvom din krop kan gøre nogle aminosyrer, det kan ikke syntetisere essentielle aminosyrer; derfor, du skal forbruge dem fra kosten.

Yderligere Fordele

Gavnlige omega-3 fedtsyrer findes i skrubbe og andre fisk, som er forbundet med lavere triglycerid niveauer og en reduceret risiko for hjertesygdomme, i henhold til American Heart Association. Skrubber er også en god kilde til B-vitaminer og vitamin D. En 2008 undersøgelse foretaget af "Aktuel Udtalelse i Endokrinologi, Diabetes og Fedme" fundet, at høj-protein kost er effektiv til vægttab, bevarelsen af muskelmassen og en reduceret risiko for hjertesygdomme.

Bekymringer

Skrubbe indeholder små mængder af kviksølv, hvilket kan give problemer for gravide kvinder og små børn, hvis de indtages i høje doser. Den Amerikanske Graviditet Association anbefaler, at gravide kvinder, kvinder, der forsøger at blive gravide og børn begrænse forbruget af skrubbe og andre lav-kviksølv fisk til 12 ounce per uge. Derudover til skrubbe, andre lav-kviksølv fisk kan nævnes laks, tilapia, havkat og krabbe.

Om Forfatteren

Erin Coleman er registreret og har licens diætist. Hun har også en Bachelor of Science i ernæring og har omfattende erfaring med at arbejde som en helse-forfatter og sundhed pædagog. Hendes artikler er udgivet på forskellige sundhed, ernæring og fitness hjemmesider.

ADVERT

Mest populære