Sund Kost >> Sunde Måltider

Problemer, Der Kombinerer Lav Fedt Med Lav Carb

Skrevet af Nina K. ; Opdateret 07 December, 2018

Selv om at gå low-carb eller lavt fedtindhold kan hjælpe nogle mennesker med at tabe, ved at kombinere de to kost kan stave problemer for din sundhed og din nydelse af livet. Hvad mere er, skære mad grupper er ingen garanti for vægttab. Du kaste fedt ved at indtage færre kalorier end din krop forbrænder for energi, uanset hvilke retter du vælger.

For Meget Protein

Kun tre makronæringsstoffer grupper giver kalorier, fedt, kulhydrater og protein. Skære fedt og kulhydrater, og du er efterladt med kun protein. De fleste Amerikanere allerede indtage mere protein, end de har brug for, og en low-carb, low fat diæt kan nemt føre til farlige protein indtag. Din krop bruger ekstra vand til processen protein, så indtagelse af for meget kan bidrage til dehydrering -- allerede en bekymring om en reduceret kalorieindhold kost. Overdreven indtag af protein kan også få dig til at udvise for meget calcium i urinen, muligvis svække dine knogler, ifølge Jessica Matthews, professor i motion videnskab på Miramar College. Dette kan i sidste ende øge din risiko for osteoporose, en tilstand, hvor knoglerne vokser skrøbelig og udsat for brud.

Manglende Udvalg

Fordi det primære valg på en low-carb, low fat-plan er magert protein, din kost kan blive for begrænset for optimal ernæring. Vil du gå glip af sund hele korn, nødder, olivenolie og mange frugter og grøntsager. Disse "tabu" fødevarer, der er rige på næringsstoffer, din krop har brug for, såsom fiber, hjerte-sunde umættede fedtstoffer og et væld af vitaminer og mineraler. En sundere idé er simpelthen skåret ud raffinerede kulhydrater, såsom hvidt brød, som er lavere i næringsstoffer end hele hvede brød og andre uraffinerede korn-og dæmme op for kolesterol-spiking mættet fedt fra smør, fede kød og fuldfede mejeriprodukter.

En Uholdbar Plan

Nøglen til vægttab succes er at udvikle sunde vaner, ikke at fratage dig selv. Som Academy of Nutrition and Dietetics noter, enhver plan, som du ikke kan se dig selv følgende for resten af dit liv, er ikke den rette kost for dig. Spiser lidt udover magert kød, fisk, æggehvider og vælg grøntsager er ikke bæredygtigt for de fleste mennesker, og du vil formentlig komme til at kede sig eller frustreret inden længe. Selv hvis du mister nogle vægt, vil du ikke have lært de færdigheder, du har brug for at holde det ud for god.

Opholder Sig Velnærede

For en sund, bæredygtig vægttab, bygge en kost, der indeholder fornuftige portioner af alle fødevarer grupper. Publikationen "Dietary Guidelines for Americans, 2010" anbefaler at få 45 procent til 65 procent af dine daglige kalorier fra kulhydrater, 20 procent til 35 procent fra fedt og kun 10 procent til 35 procent af dine kalorier fra protein. Hvis du er indstillet på at reducere i det mindste nogle af fedt og kulhydrater i din kost, holde fast i den høje ende af protein udvalg og lavere end for de øvrige makronæringsstoffer.

Om Forfatteren

Nina K. er en Los Angeles-baserede journalist, som er blevet offentliggjort af USAToday.com, Fitday.com Sund levevis Magasin, Økologisk Myndighed og mange andre print og web-publikationer. Hun har en filosofi-grad fra University of Colorado og en journalistik certifikat fra UCLA.

ADVERT

Mest populære