Sund Kost >> Kost

Hvordan til at Forberede Kød til at Sænke Triglycerider

Skrevet af Beth Helmold; Opdateret December 27, 2018

Triglycerider er en type fedt i kroppen, som kan bidrage til en indsnævring af arterierne. Dette kan øge din risiko for hjerteanfald eller slagtilfælde. Du behøver ikke at blive vegetar for at følge en diæt med lavt i triglycerider. Det vigtigste er at vælge et lavere fedt udskæringer af kød, fjerkræ, fisk og skaldyr, som din vigtigste kilder til protein. Ved hjælp af lav-fedt madlavning metoder er også afgørende, at så er det ekstra fedt er ikke føjet til dit kød under forberedelse.

Oksekød

De magreste udskæringer af oksekød omfatter lårtunge, top runde, bunden runde, top loin, top højreb og arm stege. Vælg ekstra magert hakket oksekød til brug i hamburgere eller opskrifter. Under grillning, fedt drypper væk fra kødet, da det er opvarmet. Hvis du er madlavning oksekød på komfuret, hæld fedtet fra, som den adskiller. Når madlavning oksekød i ovnen, læg den på ovnen rack med en gryde eller folie nedenunder til at fange det fedt der smelter fra. Sæson dit oksekød med krydderier, marinader eller spice gnider for smag. Undgå at tilføje sovs eller creme saucer -- disse krydderier i væsentlig grad vil øge fedtindholdet.

Svinekød

Svinekam, mørbrad, center kam og skinke er magre udskæringer af svinekød, som kan indarbejdes i en lav-triglycerid kost. Trim væk synligt fedt forud for madlavning til yderligere at reducere fedtindholdet. Undgå enhver opskrifter, der kræver svinekød til at blive paneret eller stegt. I stedet holde sig til at grille, bagning eller stegning. Svinekød kan blive kogt, og serveres med frugter som ananas, æbler eller ferskner til en fedtfattig, men alligevel smagfuld ret. Undgå opskrifter, hvor svinekød er fyldt med high-fat ingredienser som ost, dressing eller bacon.

Fjerkræ

Fjerkræ, såsom kylling og kalkun er naturligvis lavere fedtindhold end rødt kød. Udbenet kylling bryster og tyrkiet koteletterne de magreste valg. Fjern huden for at fjerne de lag af fedt, der ligger mellem huden og kødet. I stedet for stegning eller sautering fjerkræ i olie, skal du bruge en lavere fedt madlavning metode, såsom stegning, grillning, stegning eller kogning. Afløb fra fedt, der vises under madlavning og ved at skimme fedtet fra toppen af supper lavet med fjerkræ. For yderligere at skære ned på fedtindholdet i fjerkræ retter, undgå panering af kød, og give afkald på enhver høj-fedt saucer eller sovs.

Fisk og skaldyr

Fisk og skaldyr er andre fedtfattige alternativer til kød. De fleste fisk er naturligt lavt fedtindhold, undtagen laks, makrel, sild, sø ørred, sardiner og tun tun. Disse sorter er høj i hjerte-sunde fedtstoffer, men du kan stadig nødt til at undgå dem til at følge en streng lav-triglycerid kost. Skaldyr såsom muslinger, muslinger, rejer, krabber og hummer er også lav i fedt. Undgå binding skaldyr med smeltet smør eller fisk med tartar sauce, da disse krydderier vil også tilføje fedt. Grill, bage, damp, broil eller koge fisk eller skaldyr og serverer den med frisk citron-eller cocktail sauce uden tilsat fedtstof.

Om Forfatteren

Beth Helmold er en registreret diætist og bord-certificeret specialist i pædiatrisk ernæring. Hun har en bachelor of science grad i ernæring og har en master of science grad i familie-og forbruger sciences. Helmold arbejder på fuld tid på en children ' s hospital som en pædiatrisk diætist og en del tid i en lokal skole, undervisning i ernæring.

ADVERT

Mest populære