Sund Kost >> Kost

Hvordan Forbereder du dig til Begyndelsen Optifast

Det er almindeligt at opleve angst i ugerne op til at starte Optifast, en lægeligt overvåget kost for personer med alvorlige vægtproblemer eller vægt-relaterede sygdomme. Den gennemsnitlige Optifast patienten er 30 eller mere pounds overvægt eller har et body mass index på mere end 30. Det er en aggressiv vægttab program, og du kan forvente at erstatte alle dine måltider med Optifast produkter. Optifast kræver ikke nogen speciel forberedelse. Men at vide, hvad man kan forvente er en god måde at forberede sig.

Hvad Kan Du Forvente at Spise

Optifast er en for det meste flydende kost. Med undtagelse af snack barer, får du resten af dine måltider i form af færdigpakkede supper og shakes. Optifast måltider er lav i kalorier og beriget med vitaminer og mineraler. Programmet bruger et begreb der hedder "stimuli indsnævring", der er baseret på kliniske data, der viser, at mennesker spiser mindre, når de har nogle valg. Af denne grund, har du tre valgmuligheder af shakes -- chokolade, vanilje og jordbær -- og to muligheder for suppe -- tomat og kylling. Du kan forvente at spise alt 800 til 1.000 kalorier hver dag.

Forbered dig på at Håndtere Sult

Fordi Optifast er et meget lavt kalorieindhold kost, kan du have nogle bekymringer om sult. Det er normalt at opleve sult de første par dage af et eventuelt reduceret kalorieindhold kost. Den gode nyhed er, at sult fornemmelser typisk fade inden for et par dage til to uger efter start af programmet, ifølge Austin Regionale Klinik. Optifast har ugentlig undervisning i ernæring og adfærd ændring klasser. Blandt andre ting, du vil lære at genkende sult signaler og undgå følelsesmæssige spise.

Forberede Mulige Bivirkninger

Det er vigtigt at kende de mulige bivirkninger, så du har nogle kendskab til, når de opstår. De fleste patienter oplever ingen bivirkninger overhovedet, ifølge Arthur Hadley Medicin. Men et lille antal af dieters opleve midlertidigt hårtab, en lys-ledes følelse, og en stigning i urinsyre i blodet. Drikke en lille mængde bouillon hjælper med til at øge natrium og reducerer risikoen for, følelse ør. En læge overvåger din urinsyre i blodet nøje, hvis du har gigt.

Planlæg Din Sociale Kalender

Den fulde måltid udskiftning fase af Optifast program varer normalt i 12 uger, i Løbet af denne tid, vil du ikke spise almindelige fødevarer, så holde dette i tankerne, når du planlægger din sociale kalender. Sociale aktiviteter med deltagelse af fødevarer, kan gøre det svært at holde sig til programmet. Du måske ønsker at justere dine sociale tidsplan til også at omfatte aktiviteter, hvor fødevarer er ikke star af showet. Beskæftiger sig med sociale spise hændelser, er et af de emner, en Optifast ansatte vil dække løbet ugentlige møder.

Om Forfatteren

Janet Renee er en klinisk diætist med en særlig interesse i vægt forvaltning, sports ernæring, medicinsk ernæring terapi og kost tendenser. Hun fik sin Master of Science i ernæring fra University of Chicago og har bidraget til, at sundhed og wellness-magasiner, herunder Forebyggelse, Selvstændig, Form og Madlavning Lys.

Foto Credits

  • Ryan McVay/Photodisc/Getty Images
ADVERT

Mest populære