Sund Kost >> Andre

Ved de Forholdsregler, der af en Ketogen Diæt

Oversigt

Ketogen diæt fokuserer på kalorier fra fedt og protein, og samtidig undgå kulhydrater. Når kulhydrater er fraværende, kroppen bruger fedt og protein til energi. Ketogen diæt er opkaldt efter den ketonstoffer, som er affald produkter af fedt fordeling og kan måles i urin. Applikationer omfatter vægttab og behandling af neurologiske lidelser, selv om kosten detaljerne, kan være væsentligt anderledes blandt applikationer. Uanset, en ketogen diæt er ekstrem og kan være en potent stressor for din krop. Hvis du vil forfølge det, så gør det med forsigtighed, viden og din læges tilsyn.

Jupiterimages/Photos.com/Getty Billeder

Gør Ketogen Diæt Virkelig Arbejde for at Hjælpe med at Kontrollere Anfald?

Anfald lidelser, såsom epilepsi, opstår, når den aktivitet i din hjerne, lejlighedsvis er ude af kontrol, hvilket resulterer i en klynge af ukontrolleret adfærd, fornemmelser eller bevægelser. Ketogen diæt har vist sig at være meget effektiv til at kontrollere anfald, der har modstået andre behandlinger, i henhold til Epilepsi Foundation. Forskerne ved endnu ikke, hvordan ketogen diæt, der efterligner sult hjælper med at kontrollere anfald, eller hvorfor det virker kun i en delmængde af mennesker. I manifestationen af ketogen diæt for epilepsi, mere end 80% af dine daglige kalorier kommer fra fedt.

Hemera Teknologier/Fotos.com/Getty Images

Kan en Ketogen Diæt Arbejde for Tourettes?

Tourettes syndrom er en neurologisk lidelse, der er defineret ved ukontrollabel, gentagne bevægelser eller lyde kaldet tics. Beviser understøtter rolle i energistofskiftet i regulering af visse neurotransmittere, der styrer niveau af hjernens aktivitet, ifølge en 2009 undersøgelse i "Aktuelle Neuropharmacology." Men effektiviteten af ketogen diæt i at styre tics, Tourettes syndrom, er ikke blevet bestemt.

Jupiterimages/Polka Dot/Getty Images

Kan en Ketogen Diæt Forhindre nyresten?

Nyresten er akkumuleret mineralforekomster, der skal være smerteligt passeret gennem urinvejene at blive fjernet fra kroppen. Nyresten er en sjælden bivirkning af ketogen diæt, ifølge Epilepsi Foundation. Din generelle sundhed er mere vigtigt end kost i forebyggelse af nyresten, i henhold til National Kidney og Urologiske Sygdomme Information Clearinghouse.

Hemera Teknologier/AbleStock.com/Getty Images

Gør en Ketogen Diæt Hæve Kolesterol i Blodet?

Som ketogen diæt med højt indhold af fedt, kan du spekulerer på, om det vil hæve kolesterol i blodet. Men en ketogen diæt, bestående af 61 procent fedt sænket blodets kolesterol og triglycerider i 2002 en undersøgelse offentliggjort i "Journal of Nutrition." Mættet fedt bidrog betydeligt til, at kolesterolindholdet i blodet, og en ketogen diæt med højt indhold af mættet fedt vil hæve kolesterol. Mens der på en ketogen diæt, fortsætte med at undgå usunde fødevarer med højt indhold af mættet fedt.

Jeffrey Hamilton/Lifesize/Getty Images

Gør en Ketogen Diæt Medføre insulinresistens?

Hormonet insulin, der hjælper direkte næringsstoffer, især sukker, glucose, ind i din krops celler. Insulinresistens er en af de første skridt mod sygdomme, såsom Type 2 diabetes og metabolisk syndrom. En 2010 undersøgelse i tidsskriftet "Endokrinologi og Metabolisme" fandt, at lab mus fodret med en ketogen-som kost, har udviklet insulinresistens i deres lever. En undersøgelse fra 2002 i mennesker, der er offentliggjort i "Journal of Nutrition" fandt, at en ketogen diæt, som viser tegn på at reducere de samlede insulin resistens. De menneskelige forsøg, der er involveret mænd, der ikke viser tegn på Type 2 diabetes eller pre-diabetes.

Hemera Teknologier/Fotos.com/Getty Images

Gør Ketogen Diæt Gøre Dit Hår Vokse?

Nogle af de fordele af ketogen diæt opstå fra dens effekt på hormon niveauer og genekspression. Disse kan variere mellem individer. Hormonet testosteron kan ændre hår vækst; men virkningerne af en ketogen diæt på testosteron niveauer er uklart. En undersøgelse fra 2001, der er offentliggjort i "International Journal of Sports Ernæring og Motion, Stofskifte" fandt, at en low-carb diæt ikke ændre niveauet af testosteron hos raske mænd. Hvis du oplever unormal hårvækst eller hårtab, mens du er på en ketogen diæt, rådføre sig med din læge.

Comstock/Comstock/Getty Images

Gør en Ketogen Diæt Omfatter Mejeri?

Mejeriprodukter er rige på fedtstoffer og protein, mens den er meget lav i kulhydrater. Det kan være en fast bestanddel af kosten på en ketogen diæt. Sammen med kød, mejeriprodukter indeholder en kilde til protein og fedt er nødvendig for på en ketogen diæt, uden risiko for at få for mange kulhydrater. Høj-fedt mejeriprodukter, såsom tunge fløde, bruges ofte til kalorier på en ketogen diæt, ifølge Charlie Foundation.

Comstock Images/Comstock/Getty Images

Kan Du Have en Sød Kartoffel på en Ketogen Diæt?

Søde kartofler har en stor mængde af kulhydrater og bør begrænses eller undgås på en ketogen diæt, der stærkt begrænser kulhydrater. På en diæt for at tabe sig, søde kartofler, der kan spises i moderate mængder, men bemærk, at en ketogen diæt er en low-carb ikke en no-carb diæt. Selv den ekstreme ketogen diæt anvendes til behandling af epilepsi stammer 5 til 10 procent af kalorier fra kulhydrater. Du bør få de fleste af dine carbs på en ketogen diæt af grøntsager.

Jupiterimages/Photos.com/Getty Billeder

Kan Du Have Hele Korn Brød på en Ketogen Diæt?

Hele korn brød er primært lavet af kulhydrater, og selv om kulhydrater er mere langsomt absorberes end hvidt brød, bør det undgås på en ketogen diæt. Hvis du søger for at tabe vægt, kan du spise hele korn brød inden for to timer for at gennemføre en træning. I løbet af denne periode, din krop er optimeret til at genopbygge glykogen i muskler og lever, i henhold til ernærings-ekspert Dr. John Berardi.

Thinkstock Images/Comstock/Getty Images

Hvor Længe Kan Du Gøre Ketogen Diæt?

For vægttab, er en ketogen diæt, bør være en plan på kort sigt. De fleste mennesker kan opleve betydeligt vægttab i fire til seks uger på en ketogen diæt. En otte - til 12-ugers ketogen diæt vil i høj grad at reducere kropsfedt, hvis du har viljestyrke til at overvinde tabet af energi, humørsvingninger og cravings. Til behandling af epilepsi og andre sygdomme, en ketogen diæt, kan være holdt op på ubestemt tid, men kun under en læges tilsyn. Disse kostvaner er personligt skræddersyet af din læge og en ernæringsekspert, og bør opfattes som adskilt fra det meget low-carb ketogen diæt til vægttab.

Om Forfatteren

Chris Daniels dækker fremskridt i ernæring og fitness online. Daniels har mange certificeringer og uddannelser, der dækker menneskers sundhed, ernæring og sport performance. En ivrig cyklist, vægtløfter, og svømmer, Daniels har oplevet rejse trænings-og i den rolle både som en atlet og coach.

ADVERT

Mest populære