Sund Kost >> Ernæring

Gør Pulveriseret Æg Indeholder Protein?

Skrevet af Sara Ipatenco; Opdateret November 27, 2018

Æg er blandt de højeste kvalitets protein fødevarer, fordi de giver hver af de aminosyrer, som kroppen kræver for at fungere korrekt. Et frisk æg indeholder ca 6 gram protein. Pulveriseret æg giver omtrent den samme mængde protein, men det er fedt, kolesterol og lavere i kalorier. Protein i pulverform æg giver dig en sund start på dagen, fordi det fylder dig op og forsyner dig med den energi, du har brug for om morgenen foran.

Protein

En spiseskefuld af pulveriseret æg, hvilket svarer til en frisk æg, indeholder 5.77 gram protein. Den minimale daglige behov for protein er 8 gram for hver 20 pund af legemsvægt, Harvard School of Public Health noter. Ikke alle kilder til protein er skabt lige selv. Animalske fødevarer, såsom oksekød, svinekød, fjerkræ, fisk og æg, er komplette proteiner, hvilket betyder, at de indeholder hver af de aminosyrer, som din krop har brug for for at fungere korrekt. Vegetabilske fødevarer, såsom bønner, nødder og fuldkorn, er ufuldstændige proteiner, men også leverer en rigdom af vitaminer og mineraler. Variere dit indtag af protein mellem animalske og vegetabilske fødevarer, og du er tilbøjelige til at få alle de proteiner, du har brug for.

Fordele

Pulveriseret æg er en nærende proteinkilde for vegetarer, fordi de er en af de få ikke-kød muligheder, der er et komplet protein. Fordi de holder i lang tid, men beholde de samme næringsstoffer, der er fundet i friske æg, pulveriseret æg er gode til at forberede næsten alle æg-indeholder opskrift, såsom røræg og gryderetter. Pulveriseret æg er også ofte billigere end friske æg.

Yderligere Næringsstoffer

Ud over at være en sund kilde til protein i pulverform æg essentielle vitaminer og mineraler, om end i mindre mængder end friske æg. En spiseskefuld af pulveriseret æg indeholder 78 milligram af kalium, 6 mg calcium og spor af folinsyre, riboflavin, niacin og B12-vitamin. En ulempe er, at pulveriseret æg er deres natrium indhold. En spiseskefuld indeholder 87 mg natrium, men mange opskrifter opfordring til mere end bare 1 spsk. I sammenligning, et helt æg indeholder 71 mg natrium.

Forslag

Rekonstituer pulveriseret æg med vand for at forberede en række nærende opskrifter. Scramble rekonstitueret pulver-æg med hakket peberfrugt, løg og tomater til en protein-pakket måltid, der også leverer en sund dosis af C-vitamin og fibre. Drys pulveriseret æg i farsbrød eller frikadelle opskrifter til at hjælpe med at binde ingredienserne sammen og øge protein indhold af måltidet. Pisk rekonstitueret pulver-æg med fedtfattig mælk og kanel til en smagfuld og protein-rig base for fransk toast. Tilføj æg i pulverform til suppe som fortykkelsesmiddel og til at øge proteinindholdet.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

ADVERT

Mest populære