Sund Kost >> Ernæring

Gør Fjerkræ Har en Masse Kulhydrater?

Skrevet af Melodie Anne ; Opdateret 09 December, 2018

Du har brug for kulhydrater i din kost, da de er kroppens foretrukne energikilde. Men hvis du er på et vægttab plan, der kræver dig til omhyggeligt at tælle alle de kulhydrater du indtager, er du nødt til at betale meget opmærksom på alt, hvad du spiser. Fjerkræ, der ikke har nogen kulhydrater, når det er almindeligt, men visse præparater kan tilføje nogle kulhydrater til din entre.

Kulhydrater i Fjerkræ

Ligegyldigt hvilken type af fjerkræ du nyde -- ænder, kalkuner, fasaner, kylling eller en anden fugl, -- du vil ikke få nogen kulhydrater. Når disse nedskæringer af fjerkræ, der er grillet, stegt, kogt eller endda pan-brændt, de indeholder 0 gram kulhydrater. Hvis disse nedskæringer er krydret med friske krydderurter eller krydderier, vil de have en meget lille mængde kulhydrater. Disse krydderier tilsættes mindre end 1,5 gram kulhydrat pr teskefuld.

Når Kulhydrater er til Stede

Kulhydrater er til stede i store mængder, når din del af fjerkræ, der er paneret eller voldsramte. Seks stykker, eller 3.75 ounces, af udbenet paneret og stegt kylling bud, for eksempel, tilbyder næsten 16 gram kulhydrater. En 5-ounce voldsramte og ven kylling bryst har over 12.5 gram kulhydrater. Hvis du har en 2,25-ounce paneret kalkun patty til frokost, så får du 10 gram kulhydrater fra patty alene. Det er den belægning, der tilføjer kulhydrater til fjerkræ i disse tilfælde.

Carb Godtgørelse

Normalt, mellem 45 og 65 procent af dine kalorier skal komme fra kulhydrater, i henhold til de Diætetiske Retningslinjer for Amerikanerne 2010. Dette betyder, at hvis du følger et gennemsnit 2,000 kalorie diæt, som er den mængde kalorier, at fødevarer, ernæring etiketter, der er baseret på, at du kan have 900 til 1.300 kalorier fra kulhydrater hver dag. Da carbs tilbyder 4 kalorier i et gram, hvilket svarer til 225 325 gram kulhydrater dagligt. Men hvis du holder dig til en low-carb diæt, er du muligvis nødt til at begrænse dig selv til kun 50 til 150 gram kulhydrater om dagen.

Bekymringer

Vær ikke for hurtig til drastisk at reducere kulhydrater fra din kost. En pludselig skære i dit carb indtag kan forårsage svimmelhed, svaghed, ekstrem træthed og hovedpine. Plus, fordi fiber kommer kun fra plante-baserede fødevarer, kød eller fjerkræ, du kan sikkert ikke få nok fibre i din kost. Du kan opleve forstoppelse eller lige det modsatte -- diarré. Faretruende lavt kulhydrat indtag, som er mindre end 20 gram per dag, kan forårsage din krop til at henvende sig til lagret fedt til energi, rapporter MayoClinic.com. Mens det kan lyde som et frynsegode, der forvolder skade på dit system. Ketoner, det endelige resultat af fedtforbrændingen, kan skade dine nyrer og andre vitale organer.

Om Forfatteren

Melodie Anne Coffman har specialiseret sig i den samlede wellness, med særlig interesse i kvinders sundhed og personlig forsvar. Hun har en kandidatuddannelse i fødevarevidenskab og human ernæring og er en certificeret instruktør gennem den nationale TILSYNSMYNDIGHED. Coffman forfølger sine personlige træner certificering i 2015.

ADVERT

Mest populære