Sund Kost >> Sunde Måltider

Gør Kalium Kan Bidrage Til At Styrke Knogler?

Omkring 10 millioner Amerikanere lider af osteoporose, ifølge en artikel offentliggjort i "Journal of Nutrition" i januar 2008. Indtager nok calcium og D-vitamin og udføre vægtbærende motion kan hjælpe med at øge knogletæthed og begrænse din risiko for osteoporose. Der er imidlertid også andre faktorer, herunder kalium forbrug, kan det også påvirke styrken af dine knogler og din risiko for knogleskørhed, selv om undersøgelsens resultater er modstridende.

Kalium og Knogle

Kalium findes i citrusfrugter, bananer, frugt, som gror på ranker, grønne bladrige grøntsager, rodfrugter, mejeriprodukter og kød. Ældre postmenopausale kvinder med højt indtag af kalium havde højere knogletæthed niveauer end dem, der havde lavt indtag af kalium i en undersøgelse offentliggjort i "Osteoporosis International" i 2009, hvilket tyder på, at indtagelse af mere kalium, kan det begrænse din risiko for osteoporose. Formål til at forbruge mindst den anbefalede daglige dosis for kalium af 4,700 milligram per dag.

Kalium Citrat

Kalium citrat kosttilskud kan være en hjælp til at styrke knoglerne i nogle situationer, men ikke altid. Selv om en undersøgelse offentliggjort i "American Journal of Clinical Nutrition" i August 2008 fandt ingen øget knogletæthed hos raske kvinder med kalium citrat tilskud, en anden undersøgelse, der blev offentliggjort i 2002 i "The Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism", fandt, at disse kosttilskud var nyttige i at minimere calcium tab fra knoglerne hos mennesker, der forbruges høj-salt kost. En tredje undersøgelse, som blev offentliggjort i "Journal of the American Society of Nephrology (asn)" i November 2006, viser, at den citrate del af kalium citrat kan være en fordel i at øge knogletætheden hos kvinder, der forbruges sure kost.

Kaliumbicarbonat Supplement

Kaliumbicarbonat kosttilskud kan også bidrage til at øge din knogletæthed. Men bikarbonat komponent ser ud til at være mere indflydelsesrige end kalium, ifølge en undersøgelse offentliggjort i "The Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism" i januar 2009, som fandt, at tilskud af kalium bicarbonat, eller natriumbicarbonat nedsat knogleresorption og calcium i urinen, som er forbundet med fald i knogletæthed, mens kaliumchlorid ikke.

Overvejelser

Kaliumtilskud kan interagere med visse lægemidler, herunder ACE-hæmmere, kalium-besparende diuretika, angiotensin-receptor-blokkere og indomethacin, hvilket øger din risiko for hyperkaliæmi, eller høje kalium-så kun tage dem under tilsyn af din læge. Få kalium fra din kost er et bedre alternativ. Frugt og grøntsager har en tendens til at indeholde både kalium og bicarbonat, hvilket gør dem gode muligheder for folk, der ønsker at øge deres knogletæthed.

Om Forfatteren

Baseret i Massachusetts, Jessica Bruso har skrevet, siden 2008. Hun har en master of science grad i fødevarepolitik, og der anvendes ernærings-og en bachelor of arts-grad i internationale forbindelser, både fra Tufts University.

Foto Credits

  • appelsiner og appelsinjuice billede af Maria Brzostowska fra Fotolia.kom
ADVERT

Mest populære