Sund Kost >> Ernæring

Er Kalium Og Natrium, der er Relateret til Hjertets Sammentrækning?

Skrevet af Johnathon Andrew; Opdateret 07 December, 2018

Kalium og natrium er mineraler, som din krop bruger primært som elektrolytter, som er elementer, der foretage elektriske signaler inden for væske. Elektrolytter er især vigtigt for normal sammentrækning af skelet-og hjerte-muskel fibre. Uden den rette balance af elektrolytter såsom kalium og natrium, hjerte sammentrækninger bliver unormal, og risikoen for hjerteanfald stiger.

Hjerte Sammentrækninger

Hjertet er lavet af glatte muskelfibre, som kontrakten uden bevidst indsats, fordi de er forbundet med nerver fra det autonome nervesystem. Udvikling og spredning af elektriske signaler via nerver, der er afhængige af en bred vifte af elektrolytter såsom natrium, kalium, calcium, magnesium og klorid. Små ændringer i elektrolyt-koncentrationer mellem celler generere elektriske potentialer, at viderebringe budskabet fra hjernen. Puls er beregnet som antallet af sammentrækninger, eller beats per minut, og de normale priser ligger mellem 60 til 100 slag i minuttet, afhængigt af anstrengelse, for voksne og ældre børn. Uden passende proportioner af elektrolytter, hjerte sammentrækninger normalt blive uregelmæssig, og i sidste ende svagere, hvilket øger risikoen for fejl.

Rolle af Kalium

Kalium er afgørende for hjerte-funktion, og lave niveauer i kroppen — en tilstand, der kaldes hypokaliæmi — føre til uregelmæssige sammentrækninger og unormal elektrokardiogrammer, blandt andre problemer. Et elektrokardiogram eller EKG, er en test, der måler hjertets funktion, særlig kraft og hastighed af sammentrækninger. Kalium er specielt behov for voltage-gated kalium kanaler til at arbejde i de ydre membraner af hjertemuskelceller. Disse kanaler åbne i reaktion på en ændring i spænding og er ansvarlig for at opsige handling potentialer og sammentrækninger, mens indlede repolarization. Hyperkaliæmi, eller for meget kalium i kroppen, der forårsager nedsat elektrisk overledning og fører ofte til, at hjertebanken og forstyrret hjerterytme.

Rolle af Natrium

Natrium er lige så vigtigt for hjerte-funktion, men dens rolle er anderledes. Natrium er nødvendigt for voltage-gated natrium-kanaler, som også i de ydre membraner af hjertets celler, men de er vigtige for at iværksætte den aktion, potentiale og udløser sammentrækninger af hjertets muskelfibre. Natrium indleder sammentrækning i musklerne, men ikke så hurtigt eller så effektivt, som det gør i hjertets muskel. Der er næsten aldrig en mangel på natrium i kroppen, fordi det er så almindelige i fødevarer, og en del af bordsalt, også kendt som natriumchlorid. For meget kosten natrium øger blodvolumen og blodtryk, hvilket gør det mere vanskeligt for hjertet til kontrakt. Kronisk hypertension er en vigtig risikofaktor for hjertesvigt.

Kalium og Natrium i Din Kost

Det anbefalede indtag af kalium for voksne er 4,700 milligram per dag. Kalium findes i en bred vifte af fødevarer, lige fra vegetabilske kilder som frugt og grøntsager til animalske kilder som kød, fjerkræ, fisk og mejeriprodukter. Tørret frugt, herunder tørret abrikoser, svesker, rosiner, er blandt de rigeste kilder til kalium. Bælgplanter, herunder tørrede bønner, ærter og linser er også gode kilder.

Den 2015-2020 Dietary Guidelines for Americans rådgive voksne til at forbruge mindre end 2.300 mg natrium per dag. Fordi natrium findes i en bred vifte af fødevarer, den bedste måde at sænke natrium i din kost, er ved at tage et kig på, hvor meget natrium er i de fødevarer, du plejer at spise. Brød, forarbejdet kød, sandwich og pizza er de bedste kilder af natrium i den gennemsnitlige Amerikanske kost.

Om Forfatteren

Johnathon Andrew har fået hans M. Sc. fra University of British Columbia i 2003 og derefter gik på at færdiggøre sin Medicinske Grad på Queen ' s University i Kingston. Han har været offentliggjort i talrige peer-reviewede tidsskrifter, såsom "Journal of Manipulative og Fysiologiske Therapeutics" og "Canadian Journal of Neurological Sciences."

ADVERT

Mest populære