Sund Kost >> Ernæring

Sådan Får Kalium Uden Salt

Begrænsning af forarbejdede fødevarer i din kost og spise flere hele fødevarer, såsom frugt og grøntsager, der vil hjælpe dig med at begrænse saltindtaget og få en passende mængde af kalium. Emballerede og forarbejdede snacks og kød er højt i salt, mens mange friske, tørrede fødevarer, der er naturligt lavt natrium og højt kalium. I din krop, kalium regulerer væskebalancen og aids i muscle-bygning, metabolisering af kulhydrater og regulering af syre-base balance. Nogle natrium er afgørende i kroppen, men at begrænse saltindtaget bidrager til at forebygge eller reducere højt blodtryk.

1

Spis mere high-kalium, hele fødevarer såsom bananer, melon, kiwi, avocado, svesker, broccoli, kartofler, squash, tomater, nødder og bønner.

2

Undgå at spise kalium rige fødevarer, der er høj i natrium ved at læse etiketter på fødevarer. Et højt natrium fødevarer indeholder 20 procent eller mere af den daglige værdi, eller DV, der er anført på etiketten. American Heart Association anbefaler, at begrænse natrium indtag til 1.500 mg per dag.

3

Undgå at tilføje tabellen salt, når de spiser high-kalium fødevarer til at reducere natrium indtag.

4

Begræns dit indtag af mejeriprodukter, som en kalium kilde, fordi de naturligt indeholder natrium. I en 8-gram frugt yoghurt, for eksempel, vil du finde 440 milligram af kalium og 132 mg natrium.

Tip

  • Institute of Medicine anbefaler, sunde voksne indtager 4,700 milligram af kalium per dag.

Advarsel

  • Hvis du har nyre-eller leverproblemer, eller tager vanddrivende medicin eller hjerte medicin, så tal med din sundhedspleje udbyder, før du øge kalium i din kost for at undgå sundhedsmæssige komplikationer.

Om Forfatteren

Erica Kannall er en registreret diætist og certificeret sundheds/fitness specialist med American College of Sports Medicine. Hun har arbejdet i klinisk ernæring, fællesskab, sundhed, fitness, sundhed, coaching, rådgivning og food service. Hun har en Bachelor of Science i klinisk diætetik og ernæring fra University of Pittsburgh.

Foto Credits

  • Ablestock.com/AbleStock.com/Getty Images
ADVERT

Mest populære