Sund Kost >> Ernæring

Kalium & Hjerte Funktion

Du har brug for kalium til magten dit hjerte -- en af de mineralske ' s vigtigste roller. Ideelt set, bør du få alt, hvad du har brug for, ved at følge en afbalanceret kost, fordi det er let at få fra så mange typer af fødevarer. Nogle betingelser medføre, at din kalium i blodet til at falde til farlige niveauer. Når dette sker, vil din læge måske nødt til at sætte dig på en kalium supplement.

Hvordan Det Virker

Kalium er en af de mange elektrolytter. De fleste af kalium, du har i din krop er i væsken inde i cellerne. Den væske, der omgiver cellerne har en højere koncentration af natrium, et andet elektrolyt. Disse mineraler gå frem og tilbage gennem cellevæggene for at fastholde en lige balance af væske i og omkring hver celle, så nerveimpulser til at blive sendt i hele din krop. Nerve impulser ligner lidt byger af energi, der gør dit hjerte slå i en stabil rytme. Uden tilstrækkelig kalium i dit system, dit hjerte slår ikke normalt.

Kalium Niveauer

Kalium-koncentration i blodet bør være mellem 3,5 og 5,0 milliækvivalenter pr liter blod serum, Cleveland Clinic forklarer. Hvis niveauet falder for lavt eller spike er for høj, dit hjerte funktion, der lider, bliver langsom eller uregelmæssig, en tilstand kendt som arytmier. Normalt lavt kalium – kendt som hypokaliæmi – er et resultat af langvarig opkastning, nyresygdom eller tager visse diuretika. Hyperkaliæmi, eller en overdreven kalium-niveau, er forårsaget af nyresvigt eller for stort indtag fra kosttilskud. Det kan også være et resultat af indtagelse af visse diuretika. Fordi unormal kalium niveauer i høj grad påvirke dit hjerte funktion og i sidste ende kan føre til et hjerteanfald, er det vigtigt at følge din læges anvisninger nøje.

Daglige Behov

Møde dine daglige kalium hjælper med at holde dit hjerte arbejder på sit bedste. Efter 14 år og i hele resten af dit år, du har brug for 4,700 milligram per dag, Linus Pauling Institute rapporter. Den eneste gang dette beløb ændringer er, hvis du er sygepleje. I dette tilfælde vil du nødt til at øge din indtagelse af kalium til 5,100 mg dagligt.

Kaliumtilskud

Du er usandsynligt at få for meget kalium fra din kost alene, men du kan få mere end du har brug for fra kosttilskud. Multivitaminer i Usa ikke har mere end 99 milligram af kalium i hver portion, ifølge Linus Pauling Institute. Denne regulering sikrer, at den gennemsnitlige person vil ikke være i stand til at tage en overdosis, og lider af hjerte problemer, bare ved at tage en ekstra dosis af en multivitaminpille. Ofte, større og større doser af mineralske kræver din læges godkendelse, da han bliver nødt til nøje at overvåge dit kalium niveauer for at sikre, at de forbliver inden for sikker rækkevidde.

Kilder I Kosten.

Selv om du har brug for en stor mængde af kalium hver dag, er det ikke svært at finde. Kartofler er en af de rigeste kilder. Du vil få mere end 925 milligram af kalium fra et medie, bagt kartoffel med hud på. Bananer er også rige på næringsstoffer og gøre en bekvem post-øvelse snack til at genopbygge tabte kalium. En mellemstor banan tilbyder mere end 420 milligram af kalium. Seks ounce af appelsin juice give mere end 370 mg, en halv kop rosiner indeholder næsten 600 mg, og en halv kop dampet lima bønner har 485 mg. Ligegyldigt hvilken type af frugt, grøntsager, nødder eller frø, du foretrækker det, du vil tilføje kalium til din kost og holde din puls konstant.

Andre Overvejelser

Hvis du lider af kongestiv hjerteinsufficiens, dine nyrer ikke fungerer helt så godt, som de burde være. Dine nyrer hjælpe med at regulere dit kalium-niveauer og når de ikke er op til par, dit kalium kan få for lavt eller for højt. Du er nødt til omhyggeligt at se alt, hvad du spiser for at overvåge din indtagelse af kalium. Din læge og registreret diætist vil sammensætte en kost plan for dine specifikke behov.

Om Forfatteren

Melodie Anne Coffman har specialiseret sig i den samlede wellness, med særlig interesse i kvinders sundhed og personlig forsvar. Hun har en kandidatuddannelse i fødevarevidenskab og human ernæring og er en certificeret instruktør gennem den nationale TILSYNSMYNDIGHED. Coffman forfølger sine personlige træner certificering i 2015.

Foto Credits

  • Jupiterimages/Comstock/Getty Images
ADVERT

Mest populære