Sund Kost >> Ernæring

Del Størrelsen af Bananer

Skrevet af Meg Campbell; Opdateret November 27, 2018

Den gennemsnitlige Amerikaner spiser flere bananer hver år end æbler og druer kombineret. Fordi bananer kommer i en bred vifte af størrelser, det kan være en smule udfordrende at afgøre, hvor mange portioner du få fra en enkelt frugt. Efter alt, er en ekstra stor banan har næsten dobbelt mængde vitaminer, mineraler og kostfibre -- og næsten det dobbelte af det antal kalorier -- som en ekstra lille banan.

Standard Servering

Den AMERIKANSKE Food and Drug Administration generelt definerer en individuel servering af frugt, som bliver 1 kop frugt eller en enkelt gennemsnitlige størrelse af frugt. En 1-cup tjener er standard størrelse for en enkelt del af druer, kirsebær, bær eller melon. For de fleste frugter, der er almindeligt forbruges i et møde, herunder æbler, appelsiner og bananer, en gennemsnitlig størrelse prøven udgør en individuel servering. Ifølge det AMERIKANSKE Department of Agriculture, en gennemsnitlig størrelse banan vejer ca 4 ounce og foranstaltninger, der er mindst 7 inches -- men mindre end 8 tommer -- i længden.

Del Ækvivalenter

USDA bruger 1/2-cup og 1-cup-ækvivalenter til at hjælpe med at definere daglige indtag anbefalinger for frugt. Disse retningslinjer, der tyder på, at kvinder, der gennem 30 år og mænd i alle aldre bør indtage det der svarer til 2 kopper frugt om dagen, mens kvinder, der tidligere en alder af 30 kræve omkring 1/2 kop mindre. Da bananer kommer i en række forskellige størrelser, og de fleste mennesker ikke skære dem og måle dem af kop, USDA giver tilnærmede værdier for, hvor meget banan udgør en 1/2-kop eller en 1-cup tilsvarende. En lille størrelse banan, eller en, der er mindre end 6 inches lang, er lig med 1/2 kop af frugt. En store banan, eller mellem 8 og 9 tommer lang, tæller som 1 kop frugt. Af disse standarder, et gennemsnit mellemstore bananer tæller som 3/4 kop frugt i retning af din samlede daglige indtag.

Næringsværdi

Et gennemsnit mellemstore bananer giver lidt over 100 kalorier, 1.3 gram protein, mindre end et halvt gram fedt, og omkring 27 gram kulhydrater, som 14.4 gram er i form af simple sukkerarter. Det leverer også 3 gram kostfibre, eller 12 procent af den anbefalede daglige værdi. Uopløselige fibre, den slags, der fremmer en effektiv fordøjelse og afføring regelmæssighed, tegner sig for omkring 70 procent af en banan ' s fiber indhold. Bananer er en fremragende kilde til vitamin B-6 og en god kilde til C-vitamin og kalium, der leverer 22 procent, 17 procent og 12 procent af den daglige værdier for vitamin B-6, C-vitamin og kalium, henholdsvis pr gennemsnit mellemstore frugter.

Overvejelser

Herunder bananer i din kost er en god måde at øge dit indtag af fiber og kalium, som begge er noget, der mangler i standard Amerikansk kost. Som alle frugt, bananer, der er naturligt sød, hvilket betyder, at du kan bruge dem til at tilfredsstille din søde tand uden at ty til forarbejdede fødevarer, der indeholder tilsat sukker, som American Heart Association anbefaler, at strengt at begrænse. Gaffel-mash en moden banan i en kop almindelig yoghurt til en sød, høj-protein snack, eller ovenpå en skål af hele korn korn med skiver af banan og blåbær i en fiber-rig morgenmad. Kombinere hakkede banan med hakket peberfrugt, hakket løg, honning og citron-eller limesaft og tjene det over fjerkræ eller fisk.

Om Forfatteren

Baseret lige uden for Chicago, Meg Campbell har arbejdet i fitness-branchen siden 1997. Hun er blevet skriftligt sundhed-relaterede artikler siden 2010, primært at fokusere på kost og ernæring. Campbell, der deler sin tid mellem sin hjemby og i Buenos Aires, Argentina.

ADVERT

Mest populære