Sund Kost >> Ernæring

Ikke Svinekød Har Tryptofan?

Selv om du har måske hørt, at tryptofan, der gør dig søvnig, det er kun, hvis det er taget alene som et supplement. Tryptofan fra mad, ikke gøre dig søvnig, så du behøver ikke bekymre dig om at spise fødevarer, der indeholder denne aminosyre, når du har brug for til at være på vagt. Folk tror ofte, tyrkiet, når de tænker på tryptofan, men svinekød er også en kilde til tryptofan.

Svinekød Protein Indhold

Du har brug for protein til at reparere dine celler og gøre nye celler. Under fordøjelsen, protein nedbrydes til aminosyrer, som din krop bruger til at gøre de forskellige typer af protein, det behov. Svinekød er en kilde til komplet protein, hvilket betyder at den giver dig alle de vigtige aminosyrer. Hver 3-ounce servering af svinekød indeholder 18 gram protein, eller 36 procent af den daglige værdi.

Tryptophan

Tryptofan er en af ni essentielle aminosyrer. Din krop kan ikke gøre det og ikke gemme det, så du er nødt til at spise fødevarer, der indeholder tryptofan hver dag. Tryptofan kan bruges af kroppen til at gøre B-vitamin, niacin og hormonet serotonin, som påvirker, hvor godt du sover og dit humør. Alle animalske fødevarer, der indeholder tryptofan, og mange plante-baseret protein fødevarer mindst indeholde små mængder af tryptofan, som godt.

Tryptofan i Svinekød

Hver 3-ounce servering af svinekød indeholder 202 mg tryptofan. World Health Organization anbefaler, at indtagelse af mindst 4 mg tryptofan per kg legemsvægt hver dag. Dette betyder, at en servering af svinekød giver omkring 77 procent af de 264 mg tryptofan en 145-pound person, der kræver hver dag.

Overvejelser

Få din tryptofan fra fødevarer, snarere end kosttilskud, som tager tryptophan kosttilskud kan give bivirkninger, herunder at gøre dig søvnig, mundtørhed, kvalme, appetitløshed, hovedpine og sløret syn. Tal med din læge, før du tager tryptophan kosttilskud, som de ikke kan være sikre for mennesker med bestemte sundhedsmæssige betingelser, herunder lever-eller nyreproblemer, muskel lidelser eller eosinofili.

Om Forfatteren

Baseret i Massachusetts, Jessica Bruso har skrevet, siden 2008. Hun har en master of science grad i fødevarepolitik, og der anvendes ernærings-og en bachelor of arts-grad i internationale forbindelser, både fra Tufts University.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære