Sund Kost >> Sunde Måltider

Granatæble for Gravide Kvinder

Skrevet af Heather Burdo; Opdateret November 27, 2018

Med alle de midler, du hører om, der kan bruges til forskellige problemer under graviditeten, kan det være svært at skelne, hvad der er faktisk sikker. Følgende gamle koner eventyr, og opfinder dine egne foranstaltninger kan vise sig at være skadelige. Det er bedst at konsultere autoritative kilder og derefter tjekke med din læge, før du prøver noget. Et tip, der synes at blive betragtet sikker indebærer brug af granatæble juice.

Granatæble for Præeklampsi

Præeklampsi opstår under graviditet og er fremherskende i ca 5 til 8 procent af graviditeter. Symptomer på præeklampsi er højt blodtryk og tilstedeværelsen af protein i urinen. Ifølge forskning fra Washington University School of Medicine, granatæble juice, der anvendes under graviditet kan give sundhedsmæssige fordele for babyer og kan hjælpe med at forhindre præeklampsi.

I løbet af undersøgelsen, gravide kvinder blev tilfældigt udvalgt mellem 35 og 38 uger i deres graviditet. De kvinder, der blev givet 8 ounces granatæble juice eller en placebo æblejuice, indtil de fødte. Placenta væv, som derefter blev indsamlet til analyse fra 12 patienter, som omfattede fire, der drak granatæble juice og otte, der fik placebo. Den forskning, der konkluderede, at granatæble juice reducerer skade i placentavæv. Undersøgelser er i gang, men forskere er overbeviste om, at granatæble juice kan være lovende for vordende mødre.

Fuld af Vitaminer og Mineraler

Gravide kvinder bør indtage vitaminer og mineraler, som kan give næringsstoffer i hele graviditeten. Granatæbler er rig på de nødvendige mineraler og vitaminer, en gravid kvinde har brug for, såsom kalium, C-vitamin, folinsyre og fiber.

C-Vitamin er en antioxidant, der hjælper kroppen med at optage jern, som er vigtig under graviditeten at gøre ekstra blod til mor og baby. Folinsyre kan allerede være i prænatal vitaminer, men med en smule ekstra i din mad, kan det give den fordel, at bidrage til forebyggelse af nogle medfødte handicap.

Hvad med at Holde i Tankerne

Granatæble, der anvendes til medicinske formål, har sikkert brugt i tusinder af år. Mens granatæbler kan give sundhedsmæssige fordele for moderen og det ufødte barn, der er stadig forholdsregler for at holde i tankerne. Vask altid dine frugt, før du spiser. Derudover, er det ideelt til at holde sig væk fra granatæble ekstrakt, mens gravide, fordi det kan indeholde frugt svær, opt for granatæble juice i stedet.

Enhver, der har gestationel diabetes bør undgå granatæble, da det har naturligt sukker. Tal med din læge for at finde ud af, om du kan have et lille beløb, eller hvis du har en anden tilstand, som kan medføre, at en interaktion. En kvinde, der har en relativt sund graviditet bør ikke have nogen bekymringer om indtagelse af granatæble juice.

Om Forfatteren

Heather er en tekstforfatter og indhold strateg, der har specialiseret sig i sundhedssektoren. Hun har optrådt i det Gluten-Gratis magasin og har arbejdet med flere læger, tandlæger og kiropraktorer.

ADVERT

Mest populære