Sund Kost >> Kost

Er Pistacienødder Opfedning?

Skrevet af Jessica Bruso; Opdateret December 27, 2018

Pistacienødder give en række sundhedsmæssige fordele, herunder at forbedre dit kolesteroltal, øge antioxidant indtag, hjælpe med blodsukker og øget anti-inflammatorisk handling. Selv om pistacienødder indeholder en relativt stor andel af fedt, det er mest på de sunde umættede fedt og det er usandsynligt at forårsage vægtstigning, hvis de indtages i moderate mængder.

Ernæring

En 1-ounce servering af pistacienødder indeholder 161 kalorier, 6 gram protein, 8 gram kulhydrater og 13 gram fedt. Fiber gør op 3 gram kulhydrat, og 11 gram fedt er umættet. Fiber og protein i pistacie nødder hjælper med at fylde dig op, så du ikke spiser så meget senere på dagen.

Effekt på Vægt

Pistacienødder ikke forårsage vægtstigning, når det indtages i moderate mængder. Folk rådes til at forbruge på 1,7 ounce eller 2,5 ounce af pistacienødder, hver dag i 12 uger ikke oplever en stigning i vægt og taljemål, ifølge en undersøgelse offentliggjort i 2012 i "Nutrition Journal."

I forhold til Kulhydrat Snack

Pistacie nødder lave en bedre snack for folk, der forsøger at tabe sig end en kulhydrat-baserede snack. Mennesker, der spiste 240 kalorier til en værdi af saltede pistacienødder hver dag i 12 uger som en del af en reduceret kalorieindhold kost tabte mere i vægt end personer, der spiste 220 kalorier til en værdi af saltet saltkringler hver dag i løbet af den samme periode, ifølge en undersøgelse offentliggjort i "Journal of the American College of Nutrition" i juni 2010. Pistacienødder er mere fyld end saltkringler, at hjælpe folk til at begrænse deres samlede kalorieindtag for dagen.

Overvejelser

At spise for mange kalorier vil forårsage vægtøgning, uanset hvor kalorierne kommer fra, så hvis du spiser meget store portioner af pistacienødder, kan du tage på i vægt, fordi de er relativt energi tæt. Du kan gøre det lettere at begrænse det beløb, du spiser, ved at købe pistacienødder i skal, ifølge en undersøgelse offentliggjort i oktober 2011 i "Appetit", som fandt, at de studerende lov til at tjene sig selv pistacienødder i skallen, forbrugt 41 procent færre kalorier, end dem lov til at tjene sig selv afskallede pistacienødder. Jo større den opfattede lydstyrke af pistacienødder i skallen, og jo længere tid det tager at forbruge dem kan være ansvarlig for denne forskel i forbrug.

Om Forfatteren

Baseret i Massachusetts, Jessica Bruso har skrevet, siden 2008. Hun har en master of science grad i fødevarepolitik, og der anvendes ernærings-og en bachelor of arts-grad i internationale forbindelser, både fra Tufts University.

ADVERT

Mest populære