Sund Kost >> Kost

Er Pistacienødder Opfedning

Skrevet af Kevin Jernbane; Opdateret 14 December 2018

Pistacie nødder stammer fra Pistacia slægten og er omkring en halv tomme i diameter. Bekymringer om pistacienødder og andre nødder er opfedning, stammer fra deres ernæringsmæssige profil, der er højt indhold af fedt. Dog, dine spisevaner, har mere at gøre med vægtstigning end nødder sig selv.

Vægtøgning

Det er ingen hemmelighed, at pistacienødder har et højt fedtindhold. En 1-ounce servering indeholder 13 gram fedt i alt. At være høj i fedt, men ikke nødvendigvis gør en opfedning fødevarer. Det samlede antal af kalorier, som du spiser hver dag, er mere vigtigt. Når du spiser flere kalorier, end du forbrænder, vil din krop gemmer de ekstra kalorier som fedt. Det betyder ikke noget, hvis de kom fra fedt, protein eller kulhydrater.

En ounce af pistacienødder indeholder 157 kalorier -- usandsynligt, at forårsage vægtstigning, hvis din samlede kalorieindtag er passende. Men at spise en hel kop, som indeholder næsten 700 kalorier, øger dine chancer for at få fat. Mådehold er nøglen til at spise pistacienødder uden at tage på i vægt.

Fiber og Protein

Pistacienødder indeholder generøse mængder af kostfibre og protein. Fiber er ufordøjeligt kulhydrat, der skaber bulk i maven. Dette hjælper med at fylde dig op og giver dig en mæt fornemmelse for en længere periode. Protein har en lignende påfyldning effekt. En ounce af pistacienødder indeholder 3 gram fiber og 6 gram protein. Hvis du fylde op på en lille mængde af pistacienødder, kan du forhindre dig selv fra at overspise, hvilket kan reducere din risiko for at få fat. Mayo Clinic bemærker også, at høj-fiber fødevarer tage et stykke tid at tygge, hvilket yderligere modvirker overspisning.

Til Gavn Fat

Fedt giver ni kalorier per gram, hvilket gør det til kalorie-tætte. Kalorie-tætte fødevarer kan være at fylde selv i små portioner. Hvis du spiser 1 ounce af pistacienødder i midten af dagen for en snack, kan det faktisk tilskynder vægttab ved at dæmpe din appetit, en effekt, der svarer til, at der skabes af kostfibre og protein. Fra et sundhedsmæssigt synspunkt, er mest af fedt i pistacienødder er mono - og flerumættede. Disse typer af fedt medvirke til at sænke kolesterol, styrker hjertet og forbedre blodkar funktion, ifølge Harvard Medical School.

Livsstil

Din aktivitet niveauer til at spille en vigtig rolle i vægtkontrol. Hvis du er inaktive og spiser en stor mængde af pistacienødder i løbet af dagen, risikerer du at tage på i vægt. Men, hvis du deltage i en eller anden form for motion de fleste af ugens dage, kan du forhindre fedt gain. Øvelse ikke kun forbrænder kalorier, men det øger også dit stofskifte. Dette betyder, at du kan slippe af sted med at spise flere kalorier uden at få fat.

Om Forfatteren

Jeg er meget ægte og magnetisk på kamera, og har lavet adskillige videoer på min egen for kunder og andre organisationer, som jeg er tilknyttet. Jeg har også en grad i Sport Management, og flere certificeringer til at sikkerhedskopiere mine gyldighed. Jeg har også været omtalt i tre forskellige udøve infomercials og havde en talende rolle i en National Lampoons film.

ADVERT

Mest populære