Sund Kost >> Sunde Måltider

Er Ananas en God Frugt at Spise til en Træning?

Skrevet af Jody Braverman; Opdateret November 27, 2018

Saftige og søde, friske skiver af ananas kan være lige hvad du beder om, før eller efter en anstrengende træning, og ananas, har egenskaber, der gør den til en perfekt træning snack. Dens indhold af kulhydrater brændstoffer din aktivitet, mens et stof kaldet bromelain kan tilbagebetaling af statsstøtte.

Carbs for Energi

Kroppens vigtigste brændstof kilde til motion er kulhydrater. Uden tilstrækkelig kulhydrater, kan du opleve træthed, hvis du arbejder ude i lang tid. Topping up din kulhydrat butikker før en træning hjælper også med at beskytte din muskelmasse bliver brudt ned, og bruges til energi. En kop af ananas stykker giver næsten 22 gram kulhydrater, primært i form af simple sukkerarter. Din krop er i stand til hurtigt at metabolisere simple sukkerarter til øjeblikkelig energi før en træning.

Potentielle Anti-inflammatoriske Egenskaber

Ananas har længe været anvendt til behandling af inflammation, fordi de indeholder et stof kaldet bromelain, som har anti-inflammatoriske egenskaber. Ifølge University of Maryland Medical Center, det tyske E-Kommissionen har godkendt bromelain til brug i behandling af post-kirurgiske hævelse. Certificeret klinisk diætist Byron J. Richards rapporter om, at bromelain hjælper med at bryde ned betændt væv og kan hjælpe med at forhindre muskel skade post-øvelse. Selvom Richards anbefaler at tage supplerende bromelain, sammen med et andet lignende stof kaldet papain, kan du være i stand til at øge din krops butikker-hvilket falder med alderen -- herunder ananas i din almindelige kost.

Parret Det Med Protein

Selv om kulhydrater er de vigtigste, før din træning, du ønsker at have en lidt protein, også i de timer, der fører op til din træning. Om to til fire timer, før din tur, spise et sundt måltid mad med omkring 0,2 til 0,25 gram kulhydrat og protein pr pund af din kropsvægt mål, anbefaler registreret diaetetiker Peter Curcio. Dette kunne være en kylling bryst med en grøn salat og ananas stykker, eller et stykke laks med brune ris og ananas skiver.

Ananas Efter Træning

Ananas gør også en stor snack efter din træning. Dens enkle indhold af sukker er hurtigt metaboliseres til at erstatte din forarmet muskel glykogen butikker -- den lagrede energi i dine muskler, -- som hjælper med at støtte genopretning og forbereder dig til din næste træning. Det er også en rig kilde til mineralet kalium, som aids ordentlig muskel funktion, og det er 86 procent vand, så vil det hjælpe dig med at rehydrere efter din træning. Protein er en vigtig del af denne snack, fordi det hjælpemidler muscle recovery. Tredive til 60 minutter efter din træning, forbruge på 0,2 til 0,25 gram carbs og protein pr pund af din kropsvægt mål, anbefaler Curcio. Blend ananas stykker og græsk yoghurt i en smoothie, eller top-græsk yoghurt med hakkede ananas.

Om Forfatteren

Jody Braverman er en professionel forfatter og redaktør, der er baseret i Atlanta. Hun studerede kreativ skrivning på American University of Paris og modtog en Bachelor i engelsk fra University of Maryland. Hun har også modtaget personlig træner certificering fra NASM og hendes 200 timers yoga lærer certificering fra YogaWorks.

ADVERT

Mest populære