Sund Kost >> Sunde Måltider

Folk Med glutenallergi Higer efter Kulhydrater?

Gluten intolerance dækker over en række specifikke gluten spørgsmål, herunder hvede allergi, cøliaki og ikke-cøliaki gluten følsomhed. Personer med gluten intolerance generelt behov for at undgå korn, de fleste typer af brød, pasta, kager og mange forskellige forarbejdede fødevarer. Denne begrænsning lagt på indtagelse af fødevarer-især fra kulhydrater-tætte kilder-kan medføre, at personer med gluten intolerance over for higer efter kulhydrater.

Restriktive Diæter

Når du starter en diæt, der forbyder eller alvorligt begrænser fødevarer, du er vant til at spise på en regelmæssig basis, kan det kick off cravings. Ifølge University of Rochester Medical Center, dem der er på restriktive diæter ofte oplever ekstrem trang til de fødevarer, de er ikke tilladt at have. Dette er især tilfældet, når der begrænser simple kulhydrater som cookies og slik, som du måske har at gøre på en gluten intolerance kost.

Gluten Intolerance -- Carb Forbindelse

Symptomerne på glutenallergi omfatter ikke specifikt trang til kulhydrater. Symptomer omfatter diarré, kvalme, opkastning, fordøjelsesbesvær og forstoppelse, sår i munden, træthed og oppustethed. Hvis du finder en gluten intolerance, du higer efter kulhydrater, er det mere sandsynligt, at dette skyldes, at typen af diæt du følger, snarere end selve den betingelse.

Tilpasning til en Glutenfri Kost

Mens en gluten-fri kost i første omgang kan synes streng, og forårsage, at du higer efter kulhydrater, dette vil sandsynligvis bestå i gang. En undersøgelse offentliggjort i 2011-udgaven af "Fedme" journal viste, at over en to-årig periode, fede emner på en low-carb diæt oplevet nedsat sult og færre cravings end dem, der er på en lav-fedt diæt. Givet tidspunkt, enhver trang du erfaring kan godt uansvarlige.

At Skifte

Du kan undgå kulhydrat cravings, når der skiftes til en gluten-fri kost ved at ændre dit valg af fødevarer. At skære alle gluten-holdige produkter og ikke erstatte dem med noget andet, der kan gøre dig higer efter kulhydrater. Finde sunde, energi-styrke alternativer, men vil alvorligt begrænse disse cravings. Spis mere frugt og rodfrugter til kulhydrater og se efter gluten-fri brød, morgenmadsprodukter og pasta.

Om Forfatteren

Mike Samuels begyndte at skrive til hans eget fitness hjemmeside og de lokale publikationer i 2008. Han er uddannet fra Peter Symonds College i STORBRITANNIEN med A-Niveauer i loven, erhvervsliv og idræt, og er en fuldt kvalificeret personlig træner, sports massage terapeut og korrigerende motion specialist med akkrediteringer fra Førende Internationale.

Foto Credits

  • Jupiterimages/Stockbyte/Getty Images
ADVERT

Mest populære