Sund Kost >> Sunde Måltider

Må Folk Spise Proteinbarer, Som Måltid Udskiftninger?

Skrevet af Carly Schuna; Opdateret: November 19, 2018

Der er masser af gode grunde til at bruge en protein bar som et måltid erstatning, herunder bekvemmelighed, manglende muligheder og kalorieindhold at skære til vægttab. Det brede udvalg af proteinbarer på markedet betyder, at nogle er sundere valg end andre, og rent faktisk giver tilstrækkelig ernæring som måltid erstatter i en knivspids. Generelt er det dog, regelmæssige måltider har alvorlige fordele i forhold til protein barer.

Side om Side

En ernærings-sammenligning af protein bar og en sund middag plade viser nogle klare forskelle, som regel til fordel for den fulde måltid. En populær protein bar har omkring 330 kalorier, 20 gram protein og 10 gram fedt. I modsætning hertil, et måltid bestående af en 3-ounce kyllingebryst stykke, 3/4 kop kogt blandet grøntsager, en medium æble og et glas fedtfattig mælk har 415 kalorier, omkring dobbelt så meget protein og kun 6 gram fedt. Selv om det bar er befæstet, måltidet har også større mængder af gavnlige næringsstoffer som fosfor og kalium.

Næringsstof Kvalitet

De fleste protein barer er befæstet med en række vitaminer og mineraler, men det betyder ikke nødvendigvis, at de kan erstatte naturlige, hele fødevarer. Selv om nogle barer indeholder hele fødevareingredienser, andre er klassificeret som "kosttilskud" og derfor ikke er reguleret af FDA eller USDA. Hele fødevarer giver bedre ernæring end kosttilskud, herunder sygdom-kampe fytonæringsstoffer, der findes i vegetabilske fødevarer, og er mere effektiv til forebyggelse af kroniske sygdomme som kræft, ifølge Lorenzo Cohen, Ph. D., en læge på MD Anderson Cancer Center.

Barer og Sukker

Du ville ikke spise et stykke kage til middag, men en protein bar kan have lige så meget sukker. Ernæring forsker Patrick Owen, Ph. D., anbefaler styretøj klart af enhver barer listen majssirup, sukker, sakkarose eller andre sødestoffer som første ingredienser. Barer, der har en masse af raffineret sukker kan smage godt, men de kan spike og derefter gå ned i dit blod sukker niveauer, optankning din energi butikker eller fører dig til at få sulten igen i et par timer.

Ernæring Retningslinjer

Hvis du kommer til at erstatte et måltid med protein bar, kigge efter en, der opfylder visse standarder. Dr. Owen anbefaler en bar, der er tæt på 500 kalorier og har en høj kvalitet kilde til protein, såsom valle eller kasein, som den første ingrediens, der er anført. For et mål om at tabe sig, Adgang til Sundhed, Direktør for Klinisk Operationer Eric Olbekson tyder på en bar, der ikke har mere end 230 kalorier, 10 til 15 gram protein, mindst 3 gram fiber og færre end 5 gram fedt.

Om Forfatteren

Carly Schuna er en Wisconsin-baseret professionel skribent, redaktør og kopi editor/korrekturlæser. Hun har arbejdet med hundredvis af stykker af skønlitteratur, faglitteratur, børne-litteratur, har historier og corporate indhold. Hendes viden om mad, madlavning, ernæring og fitness oplysninger kommer fra en Niveau 1-personlig træning-certificering og mange års dybdegående undersøgelse.

ADVERT

Mest populære