Sund Kost >> Kost

Er Paella Opfedning?

Skrevet af Kevin Jernbane; Opdateret November 27, 2018

Paella er en spansk ret, der har rødder i et område kendt som Valencia. Gul safran ris er en af de vigtigste ingredienser, og det er ledsaget af en kombination af fisk og skaldyr, kylling, svinekød og forskellige typer af urter og krydderier. Paella er ikke opfedning, forudsat at du medtage det som en del af en afbalanceret kost.

Samlede Kalorieindtag

At holde styr på dit kalorie indtag, der er afgørende, når du forsøger at undgå vægtøgning. Din krop har brug for en vis mængde kalorier om dagen for at udføre alle sine opgaver optimalt. Når mængden af kalorier, du indtager, er lig med de kalorier, du forbrænder, det kaldes et vedligeholdelsesniveau. Spise flere kalorier, end du forbrænder, vil føre til en kalorie overskud, og vil du tage på i vægt. Forbruge færre kalorier, end du har brug for, vil resultere i et kalorie underskud, som medfører vægttab. At spise paella, mens de opholder sig tæt på dit kalorie vedligeholdelse plan, der vil forårsage vægtstigning. Den vigtigste ting du skal fokusere på, er din samlede kalorie forbrug. Hvis du spiser så meget, paella, at du går over dit vedligeholdelse grænse, så vil du tage på i vægt, men dette er også tilfældet med nogen anden fødevare.

Påfyldning Af Ingredienser

Paella tendens til at være høj i fedt, men det betyder ikke, at det er en opfedning fødevarer. Fedt faktisk har en påfyldning virkning, som kan kræve, at du skal spise mindre og føle sig fuld. Hvis du har disciplin til at have kun en visning, du vil være i stand til at nyde paella uden at tage på i vægt. En 1-kop, der serverer fisk og skaldyr, paella, som indeholder omkring 11 gram fedt og 345 kalorier. Det indeholder også en stor mængde af protein og moderat mængde af fiber. Disse næringsstoffer også bidrage til at skabe fylde i maven.

Kulhydrater

Pealla er en høj-carb fødevarer, på grund af den overflod af ris, der er brugt. En 1-cup, der tjener har næsten 40 gram. For stort indtag af simple kulhydrater, såsom hvide ris, kan forårsage vægtøgning og bidrage til diabetes, ifølge Harvard School of Public Health. Simple kulhydrater får fordøjet i et hurtigt tempo, som pigge blod sukker niveauer og får bugspytkirtlen til at frigive store mængder af insulin-et fedt lagring hormon. Når processen gentager igen og igen, har du en tendens til at tage på i vægt. For at forhindre dette, bruge en hele korn ris, som er fordøjet i et langsommere tempo.

Forberedelse Tips

Hvis du forbereder din egen paella, er der visse ting, du kan gøre for at gøre det mindre kalorie-tætte. Fjerne chorizo pølse eller kød, der har et højt fedtindhold. Skaldyr såsom rejer, østers og muslinger er tilføjelser, der er lavere indhold af fedt og kalorier. Stedfortræder kylling lår med kylling bryst, og hvis du kan lide pølse, skal du bruge en soja-baseret udvalg, der også skulle arbejde i en vegetarisk paella.

Livsstil

Din aktivitet spiller en afgørende rolle i vægtøgning. Hvis du er stillesiddende, dag efter dag, men spiser store portioner af paella, risikerer du at få fat. Hvis du gør brug af på de fleste af ugens dage og holder sig til en 1-kop, der serverer paella, vil du sandsynligvis ikke få vægten fra det. Hvis du følger en højere intensitet øvelse program for lange varigheder, du vil give dig selv mulighed for at nyde paella i større mængder uden at bekymre sig om fedt gain. Dette er tilfældet, især hvis du tilføjer muskel til din ramme. Tilføjet muskel fra styrketræning øger din hvile-stofskifte, hvilket betyder, at du kan spise flere kalorier uden at tage på i vægt. Ifølge Centers for Disease Control, styrketræning kan øge din hvile-stofskifte med 15 procent.

Om Forfatteren

Jeg er meget ægte og magnetisk på kamera, og har lavet adskillige videoer på min egen for kunder og andre organisationer, som jeg er tilknyttet. Jeg har også en grad i Sport Management, og flere certificeringer til at sikkerhedskopiere mine gyldighed. Jeg har også været omtalt i tre forskellige udøve infomercials og havde en talende rolle i en National Lampoons film.

ADVERT

Mest populære