Sund Kost >> Sunde Måltider

Pakning en Frokost til Arbejde Natten Før

Skrevet af Sara Ipatenco; Opdateret 14 December 2018

Pakning din egen frokost er en smart måde at spare penge og spise et nærende måltid. Hvis dine morgener er hektisk, kan du springe pakning en frokost, fordi du ikke har tid eller energi. Forberede og pakke din frokost natten før, og alt du behøver at gøre er at få fat i det og gå.

Fordele

Pakning din egen frokost sparer du penge. På tidspunktet for offentliggørelsen, at den gennemsnitlige fastfood frokost koster mellem $8 og $12, men at bringe mad fra hjemmet, kan du spare halvdelen eller mere. At bringe din frokost fra hjem sparer du tid, fordi du ikke nødt til at forlade arbejdspladsen eller skolen for at få dit måltid. En frokost fra hjem kan være mere nærende. Når du pakker din egen frokost, kan du medtage sunde fødevarer som fuldkorn brød, frugt og grøntsager, som ikke altid er til rådighed på restauranter og caféer. Pakning din egen frokost kan også hjælpe dig med at styre din vægt, fordi du kan styre, hvor mange kalorier, du inkluderer.

Foreslået Fødevarer

Når du pakker din frokost natten før, du kan ikke bare noget mad. Visse fødevarer kan få klæg eller grødet før frokosttid næste dag. Friske frugter og grøntsager, såsom bær, melon, appelsiner, gulerødder, selleri og broccoli, så hold godt om natten og levere fiber, kalium, vitamin A og vitamin C. Omfatter fæstnelse til en sandwich. Separat brød, deli kød og pålæg, så sandwich ikke bliver klamme. Brug hele hvede brød til at øge fiber indhold af dit måltid. Lave en salat med spinat, grøntsager, lav-natrium dåse bønner og et drys af fedtfattig ost. Omfatter fedtfattig dressing i en separat beholder.

Rester

Prøv at pakke dine rester fra aftenen før. Adskil hvert element i genanvendelige beholdere, der serverer, så snart måltidet er overstået, og opbevar dem i køleskabet indtil næste morgen. Du kan også planer om at lave en dobbelt portion af fødevarer, der holder godt, såsom suppe, gryderet, chili og gryderetter. På denne måde har du flere sunde frokoster for den kommende uge. Separat madrester i de enkelte beholdere, der serverer, så alt du skal gøre er at få fat i en og gå.

Tips

Fryse en flaske vand eller 100 procent frugtsaft og holde det i din madkasse til at hjælpe med at holde din mad kold, indtil frokost. Drikkevarerne vil tø op ved frokost og hjælpe med at holde dig hydreret hele eftermiddagen. Pack en række fødevarer for at hjælpe med at forhindre kedsomhed. Når du ser frem til din madpakke, du er mere tilbøjelige til at spise det i stedet for på vej ud for at få noget andet. En vel-afbalanceret frokost bør indeholde en kilde til protein, såsom magert kød, bønner, eller nødder, frugt, grøntsager og mejeriprodukter fødevarer som mælk eller ost. Package hver enkelt post i en beholder, og arrangere det i din madkasse.

Overvejelser

Holde din frokost sikker ved at følge nogle få forholdsregler, som du pakke det. Altid holde din frokost i køleskabet, når du pakker den. Forlader det ud af natten, kan medføre, at bakterier til at vokse, hvilket kan føre til madforgiftning. Vask dine hænder med varmt vand og sæbe, før du forberede din frokost. Dette vil bidrage til at forhindre skadelige bakterier kommer i kontakt med din mad. Holde din frokost i en isoleret madkasse med isposer, hvis du ikke har adgang til køleskab. Smide nogen madrester, hvis du ikke kan gemme det i køleskabet.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

ADVERT

Mest populære